calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

VRUĆA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ UGLEDALA SVJETLOST DANA! Pokazala izvajano tijelo, pa otkrila da je zbog ovog muškarca na mukama! (FOTO)

Objavio: RHT
07/10/2024 6:45 PM

VRUĆA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ UGLEDALA SVJETLOST DANA!

VRUĆA FOTKA ĐINE DŽINOVIĆ UGLEDALA SVJETLOST DANA! Foto:Instagram

Đina Džinović ne krije da voli zdrav život i da vodi računa o liniji , pa nerijetko objavljuje fotografije sa treninga.

Mlada influenserka je sada na svom profilu objavila snimak iz teretane. Gdje je pokazala svoju izvajanu figuru zbog čega se može potvrditi da joj je i te kako stalo do izgleda.

ĐINA pokazala izvajano tijelo, pa otkrila da je zbog ovog muškarca na mukama!

Harisova i Melinina kćerka nikada nije krila da se čak nekoliko puta podvrgla estetskim zahvatima. Ne bi li bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom.

”Ubi me čovjek”, napisala je Đina na video snimku koji je objavila na Instagramu. Aludirajući na trenera, te da joj je trening i te kako naporan.

Đina se odlučila i za estetske korekcije

Ona je jednom prilikom na storiju otkrila da je ubrizgala 3 mililitra hijalurona kako bi joj usne izgledale ljepše i punije.

Nekad je imala problem sa gojaznošću, pa se pridržavala strogih dijeta i redovnih treninga, ali ono što nije uspjela da riješi su hip dips. Odnosno udubljenja na kukovima.

Đina je odlučila da taj problem sankcioniše, te se, navodno, podvrgla estetskoj korekciji hijaluronom.

U jednoj poznatoj klinici u Beogradu navodno je ubrizgala određenu kubikažu hijaluronskih filera u kukove kako bi dobila Kim Kardašijan efekat.

Inače, takođe se spekuliše se da je Đina korigovala i nos jer su slike od prije i slike od sad poprilično drugačije. Mnogi komentarišu da je ugradila i silikone, ali mlada influenserka to još uvijek nije potvrdila.

Čitajte i VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU Objavljen snimak kao dokaz afere Mione i Gastoza! Ša će biti totalno uništen

Anđela Đuričić nedavno je dala intervju u Šiša baru. Gdje je govorila o svojim osjećanjima prema Nenadu Marinkoviću Gastozu i mogućim simpatijama Mione Jovanović prema njemu.

VELIKA IZDAJA U RIJALITIJU

Miljana Kulić se takođe pridružila razgovoru. Iznoseći svoje mišljenje o ovoj intrigantnoj situaciji.

Anđela je priznala da se previše opustila u odnosu sa Gastozom i da bi trebalo da drži malo distancu zbog straha od svojih osjećanja. Ipak, istakla je da problem nije u Gastozu već u njoj samoj.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Hypetv.rs/I.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS