calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
HARIS JE FRAJER, BIĆE NAM FATALNO Pjevačica odlijepila za Džinovićem, pa pljunula Melinu: Mlađa sam od nje Ovog vikenda potpuna obustava saobraćaja na glavnoj gradskoj saobraćajnici od Skenderije do Radićeve ulice ŠOK! DANICA MAKSIMOVIĆ SE SKINULA U 71. GODINI I POKAZALA ZADNJICU! Glumica šokirala sve vrelim fotkama sa jahte UČESNIK RIJALITIJA LOŠEG ZDRAVSTVENOG STANJA: HITNO MORA NA OPERACIJU! NEPRIJATELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA SE UDRUŽILI! Haos na MREŽAMA, tek kreće PAKAO! (FOTO) Majka poginula na džet skiju: Kćerke bliznakinje se zakucale u nju Cifra je nevjerovatna: Evo koliko će novca zaraditi Imane Khelif ako večeras osvoji zlato ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima: Elmedin je veoma mudar! “Malo će reći nekome kad nešto radi…”(VIDEO) UPRAVO SAOPŠTENO! Uhapšen i treći osumnjičeni za planiranje terorističkog napada na koncertu Tejlor Svift SKANDAL Ruskinja otrovala protivnicu na šahovskom turniru: Nadzorne kamere su sve snimile HAOS U NIŠU! IVAN ODVEO MILJANINOG SINA! Evo šta se dešava, ŠOKANTNO! Maja i Stanislav ne biraju mjesto za strastvenu akciju! PROCURIO INTIMNI SNIMAK IZ BAZENA TAKMIČAKA IZ OVE ZEMLJE PROGLAŠENA ZA MISS OLIMPIJSKIH IGARA 2024: Od njene ljepote zastaje dah, pogledajte kako izgleda Član GSS-a o tragičnoj pogibiji Dženana Uščuplića: Grom ga je direktno pogodio, svi smo mislili da je u telefon, ali nije! OVO SU NAJVEĆI ZAVODNICI MEĐU ZNAKOVIMA ZODIJAKA! Otkrijte da li je i vaš među njima PUKAO RASKID! Očekuje se Mionina reakcija nakon brodoloma

VANJE IGNJATOVIĆ otkrila sve o VJENČANJU: Ša joj ovo neće oprostiti

Objavio: RHT
09/08/2024 12:45 PM

VANJE IGNJATOVIĆ otkrila sve

Ignjatović riješila da provocira Nenada Aleksića Ša!

Foto: Printskrin/RTV PINK, instagram

Prošle noći u TikTok meču bivši takmičar rijalitija Uroš Stanić igrao je protiv Vanje Ignjatović, bivše supruge Nenada Aleksića Ša. I to ništa ne bi bilo čudno, da Vanja i Uroš nisu spomenuli Nenada.

VANJE IGNJATOVIĆ otkrila sve

Naime, Uroš je upozorio Vanju da se više ne upliće u odnose sa muškarcima poput Ša. Na to je ona burno reagovala, te istakla da se ne bi više udavala ni novac da joj neko ponudi. Potom ju je Stanić upitao da li se toliko razočarala u muškarce nakon odnosa sa Ša, a Ignjatović je odgovorila sljedeće:

 Neću više da se udajem! Gledaj, da mi plati neko, ne bih se udala. Nisam se razočarala, ali ja sam naletjela na takvu ličnost, na takav profil čovjeka, ali dobro – prokomentarisala je Vanja.

– Nema više braka poslije Ša – prokomentarisao je Uroš. 

“Uživaj sa svojom djevojkom”

Podsjećanja radi, Vanja je zaprijetila bivšem mužu nakon što su isplivale njene prepiske sa reperom dok su još bili zajedno.

– Samo da poručim mom bivšem mužu, Nenadu Aleksiću, uživaj sa svojom djevojkom (Mionom Jovanović – op. a.). Deset mjeseci ste bili pod kamerama, sad ste konačno u stanu bez kamera. Uživajte u svom životu. Ostavite mene na miru, Nešice, zato što vrlo dobro znaš šta si radio i šta si sve izgovarao. Tako da možda bi ti bilo bolje da malo ućutiš, pst. – rekla je Vanja u snimku koji je objavila.

Pročitajte i: Koje zemlje imaju najviše medalja na Olimpijskim igrama: Hrvatska najbolja u regionu.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS