calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati

SVE PUCA, UVUKAO JOJ SE… ŠA I MIONA U VRELOJ AKCIJI! Poslije svađe, sve je slađe!

Objavio: RHT
02/07/2024 5:20 PM

Uvukao joj se! Akcija Mione i Ša

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša se pomirili uz vrelu akciju! Naime, nakon vjenčanja pjevačice i njenog bivšeg dečka Stanislava Krofaka, reper je odlučio da stavi tačku na romasu.

Photo: Printscreen Instagram/Zadruga Official

Nakon skandala i jezivih scena u Bijeloj kući, Miona i Nenad su se pomirili. Njih dvoje su završili u krevetu, riješili su da se prepuste strastima. Njih dvoje su završili pod jorgan-planinom! 

Akcija je trajla sat vremena, Miona je reperu pokazala da je živa vatra. Nenad je jedva došao do daha!

Uvukao joj se! Akcija Mione i Ša

Poslije onolikih strijepnji i jadikovki Nenad Aleksić Ša je dočekao svojih pet minuta Miona Jovanović mu se vratila u krevet. Njihova vrela akcija mnoge je iznenadila, jer je pjevačica više puta tvrdila da neće da se pomiri sa reperom.

Miona je bila ubijeđena da će je Nenad ostaviti nakon njenog vjenčanja sa bivšim dečkom.

Podsjetimo, Ša je tokom priprema i ceremonije vjenčanja bio u jako lošem stanju. Cimeri, ali i njegova porodica su bili veoma zabrinuti za njegovo zdravlje. Pritom, Ša ima visok krvni pritisak.

Čitajte i Hiljade gledalaca napustilo “music week” kad je Karleuša počela svoj nastup! (VIDEO)

Jelena Karleuša sinoć je imala nastup na jednom muzičkom festivalu u Beogradu. No, kada je počela da pjeva publika je masovno počela da napušta koncert!

Pjevačica je izašla na binu, ali niko od prisutnih nije bio oduševljen njenom pojavom. JK je ostala da igra i pjeva, ali kako se špekuliše bila je šokirana onim što vidi. Prizor je nije oduševio.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS