calendar

Ponedeljak 19. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Bićemo IZRIČITI da Đanija PUSTE KAO PREDGRUPU!” Saša Mirković najavio Lukasov nastup i podsjetio sve na BLAM TRAJKOVIĆA (FOTO) ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin hoće da ošiša svoje žene na nulu: Jana balavi, a Fatima bjesni (VIDEO) KSBiH hitno traži pomoć: Zbog duga upitan i dvomeč s Hrvatskom Saobraćajna nesreća u Banjaluci: Vozio automobil sa 4,57 promila alkohola u krvi OBJAVLJENA NOVA ATP LISTA: Damir Džumhur ostvario najbolji plasman u posljednjih pet godine Plakanje na poslu nije uvijek loša stvar: Kako biti emotivan na radnom mjestu IVAN MARINKOVIĆ ŠOKIRAO SVE! Otkrio da je stupio u kontakt sa Jelenom Dodijeljena Srca Sarajeva za TV serije: ŽARKO LAUŠEVIĆ POSTHUMNO NAGRAĐEN NOVE INFORMACIJE O AFERI “BAJADERA”: Objavljen Anitin CJENOVNIK! HITNO MORA DA REAGUJE ADVOKAT! MAJKA ANE ĆURČIĆ U SUZAMA: “Aninu i Acinu bebu sam vidjela i dotakla, a onda ne znam šta se desilo” VREMENSKA PROGNOZA Kakvo nas vrijeme očekuje u narednim danima Stravičan udar groma u Čelincu: Izgorjelo potkrovlje kuće Henny napravio ludnicu u Slogi: Na ovim lokacijama u Sarajevu i večeras vas očekuje vrhunski provod MIONA SE POMIRILA SA PORODICOM! Veliki preokret nakon niz skandala! Dnevni horoskop za ponedjeljak, 19. avgust 2024: Lavovima nervoza na poslu, Škorpijama ljubavni problemi, Strijelci ne razumiju voljenu osobu, a vi? HAOS NA JAVNOM MJESTU ZBOG MAJE! Opkolili je – Stanislav nije znao šta ih je snašlo!

UROŠ OTKRIO DA LI JE BIO SA JELENOM U APARTMANU NAKON FINALA! Uživo u programu sve priznao

Objavio: RHT
15/07/2024 9:00 AM

Uroš sve priznao

Rajačić je prokomentarisao to što je Ivanu bilo teško kada je ušao u stan u kojem je živio sa Jelenom

Uroš sve priznao /Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Uroš Rajačić je postao centralna figura skandala nakon što je imao intimne kontakte sa Jelenom, suprugom Ivana Marinkovića, u rijalitiju.

U nedavnom intervjuu, Rajačić je govorio i o pobjednici rijalitija, Aniti Stanojlović, dok je rezimirao svoje učešće.

Očekivano je da će ona ili Anđelo da uzmu nagradu, tako da mi je drago – rekao je Uroš pa dodao:

Što se tiče ljubavi kod mene tek sa izašao, ništa ne znam. Što se tiče učešća uvijek može bolje, nisam razmišljao o plasmanima, ali nije meni to bio cilj. Jelena sa druge strane, sada vidim neke stvari, a eto njihov odnos datira odavno, ja jesam saučesnik, ali ona je ta koja je glavna. Morao sam to da kažem jer je to ispravno, ja sam šutio o tome svemu, jer nisam htio, a onda kada je Stefani sve rekla ja sam rekao sve. – rekao je Uroš.

Uroš o Ivanu

Prokomentarisao je to što je Ivanu bilo teško kada je ušao u stan u kojem je živio sa Jelenom:

Pa mora da mu je teško, svima bi bilo – dodao je Uroš, pa je otkrio gdje je Jelena:

Nas dvoje nismo išli nigdje zajedno, ona i ja treba da sjednemo i da popričamo o svemu. Ja nju nisam upoznao još, tek treba, a Jovanu ne bih komentarisao, to je blam šta je djevojka radila. – rekao je Uroš.

Čitajte i EVO GDJE SE NALAZI MILJANA KULIĆ! Pobjegla daleko od Srbije, a sa njom je on! (FOTO)

Nakon što je diskvalifikovana iz rijalitija po ko zna koji put, Miljana Kulić se povukla iz javnosti, a pojavile su se glasine da je nakon odlaska iz Beograda otišla u bolnicu.

Međutim, Miljana je sada odlučila da prekine tišinu i oglasila se putem društvenih mreža.

U videu koji je objavila, Miljana je bila u društvu svog sina Željka, kojeg je dobila sa Ivanom Marinkovićem.

Njih dvoje su se smješkali, uživali u zajedničkom vremenu i slali poljupce kameri, pokazujući koliko im je lijepo zajedno.

Fotografije pogledajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/Alo.rs/A.K.H

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS