calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
PJEVAČICA OPLELA PO UČESNICIMA RIJALITIJA! Bez blama objelodanila sve: “Malo mi je to tužno” Suprug žestoko napao Kardi B: Spavala si s drugim dok si bila trudna ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima se žalila Elmedinu i Jani da je polomi škola! “Nemoj kukaj, kako je drugima” Mujče Durić: “Tuđina” je himna naše dijaspore, svi čekamo da dođemo u svoju avliju Stanislav srušio INSTAGRAM najnovijom objavom! NJEGOVE BIVŠE DJEVOJKE ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM! “NISAM IZGUBILA DIJETE!” Velika ispovijest Gabrijele Pejčev poslije medijske ilegale: “To me je najviše povrijedilo!” Pjevačica otvorila dušu! Baby Lasagna pred nastup u našem glavnom gradu: Sarajevo je grad iz mašte, o njemu čitam u knjigama Indira u novoj avanturi s (bivšim) suprugom, zbunila je fanove: Jeste li opet zajedno? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Kako napraviti savršen život? RAZVODE SE PRINC HARI I MEGAN MARKL?! Nova drama potresa kraljevski dvor! Strasti se ne stišavaju! TRAGEDIJA Na ritualnom kupanju utopilo se 37 djece HAOS NA MREŽAMA – TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA ZBOG NASILJA! Sramno ponašanje učesnika rijalitija! Mateja Matijević napao i davio Aneli Ahmić pred kamerama! JEZIVO! PLATIO BI DA GLEDA NJENU SMRT! Obezbjeđenje reagovalo zbog Jelene i Ivana: Nezapamćeni karambol u rijalitiju! “Monstrume, ti bi ubio trudnu ženu” “Što me PREKIDAŠ?! ZABORAVIO SI ME?!” Mira Škorić “ODBRUSILA” Lukasu, uslijedilo “POMIRENJE”! Urnebesni dio intervjua! (VIDEO) Uskoro dolazi promjena vremena koja će spustiti temperature za 15 stepeni Celzijusa: Najavljen i snijeg! RACIJA UPALA U STAN SARE STIJOVIĆ!? Rijaliti učesnici POLICIJA NA VRATIMA! Oglasila se ekskluzivno za HYPE TV

Učesnice rijalitija zaratile usred noći! Netrpeljivost dostigla vrhunac!

Objavio: RHT
16/09/2024 11:45 AM

Učesnice rijalitija zaratile usred noći

Do karambola je moglo da dođe i nedavno kada su zaratili Ivan Marinković i Nenad Marinković Gastoz!

Foto: Printscreen / RTV Pink

Učesnice rijalitija Sara Stijović zaratila je sa cimerkom Kristinom Buđevac, prilikom čega je došlo do žestokih riječi. A opšti karambol spriječen je za dlaku. 

Učesnice rijalitija zaratile usred noći

– Mrš u pi*** materinu. Skini moje stvari, fu*o jedna. Začepi, dr*ljo jedna. Samo neka priđe neko mom krevetu – kazala je Sara.

A Kristina je objašnjavala da je ne zanima ko je vrijeđa, jer vidi sa kime ima posla. Pa je cimrku kasnije počela da kulira i izbjegava u širokom luku.

Podsjećamo, do karambola je moglo da dođe i nedavno kada su zaratili Ivan Marinković i Nenad Marinković Gastoz. Oni su ušli u žestok sukob, pa je drugi učesnici morali da stanu između njih kako ne bi došlo do fizičkog obračuna. Naime, oni su zbog sukoba mišljenja počeli da viču jedan na drugoga i da se unose u lice, pa je nastala prava svađa epskih razmera.

– Druže ti si pokazao svoj odnos prema ženama, pokazao si ko si i šta si – rekla je Kačavenda.

 Imaš iste fore od prije šest godina, još par dana i neće se niko smijati – naglasio je Ivan.

Nemoj da se vrijeđaš, ubuđaćeš se…

 I ne treba da mi se smiju, meni se dive, tebi se smiju – rekao je Gastoz.

– Ti si išao s ličnom kartom po Svilajncu da uzmeš očevo prezime – kazao je Ivan.

– Drago mi je što si pratio moj rad… Nemoj da se vrijeđaš, ubuđaćeš se… Jao, nema li valjda uticaj g**no na princezu – istakao je Gastoz.

– On je oduvijek imao kompleks od mene – zaključio je Marinković.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za ponedjeljak, 16. septembar 2024: Djevice se vraćaju u prošlost, Škorpije sumnjaju u partnera, Ribe imaju mnogo planova, a Vi?

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS