calendar

Petak 5. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

DOK GA ŽENA KUĆI ČEKA NJEMU JE TIHA PATNJA CIMERKA! Šok u rijalitiju se odmotava klupko

Objavio: RHT
05/05/2024 9:30 AM

U rijalitiju se odmotava klupko

Nikola Lakić priznao je da mu se dopada cimerka Lejdi Di! Iako ga žena i bivša učesnica rijalitija Coka Tasić čeka napolju, on ne može da sakrije simpatije prema njoj.

Photo: Printscreen Youtube/Zadruga Official/ U rijalitiju se odmotava klupko

On tvrdi da će nastaviti druženje sa cimerkom, iako nije pričao konkretno o tome da li je zaljubljen. Lakić je više puta priznao da će uvijek govoriti samo istinu.

Iznenađeni potezom Lakića!

 Iznenadilo me je par njih tokom nominacija, Janjuš na primjer, a što se tiče mog druženja sa Lejdi Di, nastavićemo u tom smjeru i dalje. Ja sam spuštao loptu, nisam bio iskren prema ljudima, ne volim ljude da komentarišem na drugačiji način. Zamjerio sam sebi što nisam svima rekao u lice svima – pričao je Lakić.

Lejdi Di se nadovezala, pa je poručila Coki ako je ljubomorna, ona će se povući.

 -Ja sam mislila da ću u izolaciju, a oni imaju pravo da komentarišu na svoj način, ja se ne bih družila sa njim, da osjećam nešto tako. Ovi ljudi ne mogu da utiču na mene zbog priča, Lakić i ja se družimo, a ako se njegova supruga oglasi i kaže da treba da se odvojimo, odvojila bih se.

Podsjećamo, nakon što je Nikola Lakić progovorio o ljubomori svoje supruge Aleksandre, poslije čega se povela polemika oko toga kako će i ovaj učesnik “Elite” prevariti ženu, ona se oglasila i demantovala njegove navode da je pohvalila izgled Nenada Aleksića Ša.

– Ne znam u kom kontekstu je to rekao, ali nije Ša moj tip muškarca nikako. Upoznali smo se i možda sam tada Nikoli prokomentarisala da djeluje kao kul lik i da ne znam šta mu se desilo u rijalitiju sa ponašanjem. Ma, to je Nikola pokušao da ga odbrani, ali kako god – rekla je Coka.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS