calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NALAZ OBDUKCIJE: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu je ugušena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se odlično snalazi na selu, iako je rođena u gradu: Nerviraju me svađe sa Memom! “TUŽNA SAM…”(VIDEO) MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO) ISPLIVALA VELIKA ANITINA TAJNA: Ono što joj piše u dokumentima šokiralo je sve! “KANCER MI SE VRATIO, DISKVALIFIKOVALI SU ME!” Aleksandar Požgaj ekskluzivno o stravičnim momentima i KAMATARIMA Laka na koncertu u Goraždu poručio sugrađanima: Izdržite još malo, tunel Hranjen će biti 2025. hidžretske godine RASKRINKANA STANISLAVOVA AFERA: Proveo noć u hotelu sa Urošem? Žena i djevojčica (8) poginule u “sumnjivom” požaru: Druga djevojčica (10) u kritičnom stanju JANJUŠ ŠOKIRAO SVOJIM IZGLEDOM! Ne želi priznati šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao Još traje borba s vatrom iznad Tučepa i Podgore: “Turisti su bježali, ali ne zbog požara” PRETUČENA MATORA? Zabrinula sve svojom pojavom Dnevni horoskop za četvrtak, 1. avgust 2024: Pred Vodolijama je dan pun radosti, Rakovi da “povuku ručnu”, Strijelci pod stresom, a vi? “ODVRATNO JE TO ŠTO SI URADIO!” Ova djevojka je Desingerici sve SASULA U LICE! (VIDEO) Kako je Jelena PRIZNALA DA JE POKUŠALA SAMOU*ISTVO: Poslala je i jednu VAŽNU PORUKU! (VIDEO) PJEVAČ SE SRUŠIO NA BINI Pao na glavu, ljudi u šoku, nastao haos u Budvi! Uhapšen sarajevski reper Sajfer!?

TUŽBA ZA KULIĆE I BORBA ZA STARATELJSTVO NAD MALIM ŽELJKOM!?: Ivan Marinković otkrio šta se događa u Nišu

Objavio: RHT
15/08/2023 11:55 PM

Bivši zadrugar Ivan Marinković, otkako je napustio imanje u Šimanovcima i osvojio visok plasman i imao zapaženo učešće u šestoj sezoni rijaliti formata “Zadruga”, ne prestaje da biva aktuelno ime u medijima. U prilog tome idu i njegov interesantan bivši, ali i sadašnji ljubavni život, a o odnosu sa porodicom Kulić i ponovnim zbližavanjem sa sinom Željkom Kulićem, ne treba ni govoriti.

No, u medijima se pojavila informacija kako je Ivan nezadovoljan tretmanom koji njegov sin ima u Nišu, te namjerava da podnese tužbu protiv porodice Kulić u namjeri da se njima (preciznije Mariji) oduzme starateljstvo nad djetetom i isto dodijeli njemu.

Kako prenosi tabloid Skandal, Marinković je navodno posjetio advokata i konsultovao se sa njim oko preuzimanja potpunog starateljstva nad sinom Željkom. Dalje porenosi kako Ivan ima namjeru da Centru za socijalni rad i sudu podnese tužbu protiv Miljane kako bi nad sinom Željkom uspio da dobije starateljstvo. Takođe, Ivan je nedavno gostovao u emisiji “Narod pita” i tada izneio kako je Miljana tukla malog Željka, ali i da konzumira alkohol i opijate.

– Moj sin je dolazio kod mene i pričao kako ga Miljana bije, a i ja sam to vidio. Osim toga je pijanica, a i sama je priznala da se drogirala. A kada majci oduzimaju dijete? Kada je narkoman, ku**a ili kada ga maltretira. Njena majka takođe pije. To je nešto preko čega neću da pređem – rekao je Ivan u pomenutoj emisiji.

Zbog svega navedenog se pojavila sumnja da će Ivan tužiti porodicu Kulić i tražiti starateljstvo nad svojim sinom.

– To nije istina – poručio je Marinković za portal Srbija Danas i time stavio tačku na nagađanja i spekulacije koje se tiču ove teme.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS