calendar

Petak 8. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Anelina sestra Sita otkrila kako majka reaguje na njenu vezu sa Janjušem, pa se osvrnula na Asmina Durdžića: Norin tata je izjavio da NE ŽELI DA JE IZDRŽAVA! CITY HYPE: Mirka Vasiljević o odnosu sa fudbalerom Vujadinom Savićem! TANJA SAVIĆ PRED SUĐENJE SA BIVŠIM SUPRUGOM OD DOMA NAPRAVILA BAJKU! Jelka duplo veća od nje, a evo ko joj je pomogao (FOTO) TRUDNIČKI STOMAK U PRVOM PLANU: Aleksandra i Car zagrljeni pored novogodišnje jelke Žena od Sultana otkrila zbog čega i dalje KOMUNICIRA sa Vukom Mobom i čemu se nada HAOS U NAJAVI! Otac od repera jasno i glasno otkrio detalje iz braka Ša i Vanje: “Vrijeđala ga je” POTPUNI HIT! Elektra URNEBESNOM čestitkom čestitala rođendan Marku Markoviću! (FOTO) ‘TIM NAŠIH LJEKARA DONIO ODLUKU’ TEODORA BALZAK NAPUŠTA ”ELITU”! Veliki šef poslao hitno saopštenje na adresu Bijele kuće! (VIDEO) ODLUČNA! Aleksandra Mladenović se seli, nećete vjerovati šta je zahtjevala da joj naprave majstori Omaž Milanu Mladenoviću: Konvoj obradio pjesmu “Sarajevo” legendarne grupe TAKI PROGOVORIO O TEODORI DELIĆ: “To je sve FEJK! Od Bebice i nje NEMA NIŠTA” EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecija BRUTALNO iskrena: „Anita je POKVARENA, koristi Matoru!“ (VIDEO) Ova “seks bomba” iz Holivuda slavi 70. rođendan VELIKI INTERVJU MIROSLAVA ILIĆA PRED KONCERT U ŠTARK ARENI! Pjevač otkrio ko mu je gost, ali i šta je sa duetom koji je želio da snimi OTKRIO DETALJE: Saša Matić OVU STVAR zamjera Prijovićki BOJANA SE GUŠILA U SUZAMA ZBOG IZDAJE: Pavlovićeva progovorila o djevojci koja je čeka napolju!

Tri znaka kineskog horoskopa u 2024. koja čeka sreća i bogatstvo

Objavio: RHT
17/11/2023 10:40 PM

Astrolozi smatraju da svaka nova godina sa sobom nosi nove promjene, na njih utiču nebeske sile i tako određuju dinamiku međuljudskih odnosa.

Neke godine su sigurno uspješnije od drugih, pa pogledajte koji će horoskopski znaci sljedeće godine biti bliži bogatstvu i sreći od drugih.

Naravno, to ne znači da će drugi imati lošu godinu, jednostavno, jedni su samo bliži finansijskom uspjehu od drugih.

Prema kineskom horoskopu, od početka 2024. neki znaci će imati podršku zvezda koja će im pomoći da ostvare svoje ciljeve.

Međutim, treba da budu oprezni da ne zloupotrebe sreću – zapamtite da su razboritost i pažljiva analiza odluka prije preduzimanja važnih mjera takođe dio procesa inteligentnog iskorištavanja prilika.

Zmaj

Prva tri mjeseca 2024. biće prekretnica u životima rođenih u godini Zmaja. Kao rezultat toga, ključno je da se ljudi pripreme za neočekivane događaje koji će, uprkos njihovoj anksioznosti, biti veoma prijatni. Zmaj uvijek treba da zapamti da je izlazak iz zone udobnosti prilika da otvori nova vrata koja će ponuditi značajne nagrade u ne tako dalekoj budućnosti. Takođe, izgovore i sumnje treba ostaviti po strani; ne pomažu Zmaju da napreduje u ovom kritičnom periodu. Zmajevi shvataju da rizikovanje ne znači neuspjeh, pa ako rizikuju 2024. sreća će biti na njihovoj strani.

Zmija

Zmija će biti jedan od najsrećnijih znakova u 2024. godini jer je Zmija veoma dobar prijatelj sa Zmajem u kineskom horoskopu, pa će je dobra energija pratiti tokom cijele 2024. godine i donositi izuzetnu sreću osobama rođenim u ovom znaku. Zmija treba da iskoristi dodatnu energiju koju će morati da se bavi profesionalnim poslovima. U ovoj oblasti moći će da pokažu svoje sposobnosti i talente. Ovaj znak će moći da se čvrsto ustali i među svojim sledbenicima i kolegama naći će veliku pomoći podršku u svemu što postigne. Što se tiče osjećanja, stari narativ bi mogao ponovo da se pojavi.

Majmun

Pošto je Majmun uvijek spreman da se bori za svoje odluke, 2024. će biti godina značajnog rasta. Prema kineskoj astrologiji, majmun će biti veoma srećan u porodičnim brigama i poteškoćama vezanim za volje ne osobe, posebno sredinom 2024. godine.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS