calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda ŠA UHVAĆEN U LAŽI! Miona za OVO ne smije NIKADA saznati Kako je Pablo Pikaso zaradio 12 boca vina iz Jugoslavije OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO) Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO)

TIJANI AJFON ZABRANJEN ULAZAK U CRNU GORU: Otkriveni svi detalji

Objavio: RHT
29/07/2022 11:00 AM

Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, proglašena je bezbednosno rizičnom osobom u Crnoj Gori.

Foto; Instagram

Naime, tamošnje državne službe sumnjaju da je starleta u bliskom odnosu sa Veljkom Belivukom, kojem se poslednjih meseci sudi za teška ubistva, i zbog toga nije poželjna u njihovoj zemlji. Kako saznaju beogradski mediji, starleta od daljnjeg neće moći da letuje na Jadranu.

Tim povodom kontaktirana je i Maksimovićeva.

– Čula sam i, pravo da vam kažem, vidno sam potresena – poručila je starleta.

Podsetimo, Tijana Ajfon i Mimi Oro saslušane su početkom marta u prostorijama Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK) zbog poznanstva sa Veljkom Belivukom i Markom Miljkovićem.

Pročitajte i: DŽEJLA RAMOVIĆ IMALA OPERACIJU: Skrivala od javnosti, ali sada se sve saznalo

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS