calendar

Sreda 31. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BOLNA ISPOVIJEST LUISOVE UDOVICE: “Jutros sam krenula na groblje i vidjela ćelavog čovjeka, naježila sam jer ….” Zgodni francuski skakač koji se takmiči na OI bacio dame u trans City Hype! Rimski i Corona progovorili o sukobu sa Tanjom Savić! “Nije na nama da se prvi javimo” Evo kada Lana Pudar pliva za veliko finale Olimpijskih igara i gdje možete gledati utrku OVO JE DADILJA NOVAKOVE DJECE! Ima posebne uslove, ali jedna stvar joj je zabranjena do kraja života! (FOTO) ISPLIVALA SKANDALOZNA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ IZ BUJANOVCA?! Starleta u halterima za šankom, evo kako je tada izgledala! (FOTO) Djevojčica iz Zenice se samovoljno javila policiji nakon nestanka: Dobro sam, udala sam se i nalazim se u Visokom Elmedin puca od bijesa! Memo je iskoristio moju dobrotu, glavu ću mu u zemlju uvaliti POLICIJA NA NOGAMA: U bh. gradu nestala 16-godišnja Ena, porodica moli za pomoć JAŠKO VARAO ANELI!? RIJALITI UČESNICA BIJESNA ŠTO JE OSTAO SA ANELI, A NE SA NJOM! Nije mogla više da šuti, sve je priznala pomenula i bebu! ASMIN SE OGLASIO NAKON PRIJETNJI: Da se bojim miševa, nosio bih mačku u džepu Astrološke prognoze za avgust sa retro Merkurom NEVJERNA JELENA OTIŠLA U ZABORAV! Ivan pokazao novu djevojku?! Zašto olimpijci žive duže od većine ljudi MAJA PONOVO IDE NA REMONT!? Ima novu ideju Trebinjci u nevjerici: Brutalno pretukli porodicu nakon svadbe! Nisu poštedjeli ni djecu

“Teško sam to podnijela, skinula me golu!” Anita otkrila strašne stvari

Objavio: RHT
31/07/2024 1:20 PM

Anita otkrila strašne stvari

Stanojlović riješila da objelodanila sve iz braka sa Matorom

Foto: ATA Images

Rijaliti učesnica Anita Stanojlović progovorila je o braku sa Jovanom Tomić Matorom i otkrila tom prilikom nove šokantne detalje.

Anita otkrila strašne stvari

Anita je gostovala kod Ognjena Amidžića i prisjetila se kako je tada izgledao njen život, a poslije i vjenčanje sa Jovanom.

– Da uđem u brak sa Matorom… Često razmišljam da je to možda trebalo da se desi da bih se opametila i promijenila neke stvari u životu – rekla je Stanojlović, pa dodala:

– Meni je bilo čudno što je to žena, kad sam pristala, onda mi to nije bilo to. Nisam znala ni tamo da odgovorim na ta pitanja. Ja sam se dopisivala sa tom djevojkom prije vjenčanja. U porukama piše da ne želim ništa, da nikad ne bih prevarila Jovanu i da ne želim da se vidimo. Kad smo potpisivale ugovore ja sam znala da će to da pukne, ali sam pustila. Desilo se u novembru, bila sam nervozna i to su svi primijetili, zbog tih poruka. Čim sam se vratila na muškarce znači da mi to nije bilo to i da mi treba muškarac. Zaludjela sam se, bilo mi je zanimljivo… Ona umije da pruži pažnju, spremi hrani i bilo mi je lijepo, mislim da me je to kupila, ali sad kad vidim kakva je osoba to je katastrofa.

– Kako si podnijela razvod? Matora je teško – upitao je Ognjen.

– Mislim da je ona to folirala. Ja sam teško podnijela, skinula me je golu. Krali su mi hranu, nisam imala sa kim da pričam i smršala sam. Bilo mi je lakše kad je Anđelo ušao – rekla je Anita.

Dva najčešća razloga koji dovode do razvoda

Pročitajte i: Dva najčešća razloga koji dovode do razvoda.


Američki advokat Džejms Sekston (James Sexton) radi brakorazvodne parnice u Njujorku i često u medijima komentira na temu razvoda, a pored toga je autor dvije knjige o sprečavanju razvoda i održavanju braka.

Dva najčešća razloga koji dovode do razvoda/Foto: Pixabay

Prema riječima Sekstona, prevara je jedan od češćih razloga razvoda, ali kažu da je pretjerano tvrditi da je to jedini razlog. On također tvrdi da nedostatak intimnih odnosa obično dovodi do nevjere te napominje da muškarci žele više seksa, a žene više kvalitete.

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS