calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
FILIP CAR KONAČNO DOČEKAO KĆERKU U CRIKVENICI?! Slika razniježila sve (FOTO) DARKO LAZIĆ RAZLJUTIO FANOVE! Poveo petogodišnje dijete u noćni klub, pa doživio osudu (FOTO) “SVI NA NOŽICE I PRAVAC U STOŽICE!” Aca Lukas najavio SPEKTAKL U LJUBLJANI! Premijera filma “Stravično” i najveća žurka na Balkanu! (VIDEO) Najemotivnija objava trudne Milice! TERZA BI UMRO OD TUGE DA OVO MOŽE VIDJETI (FOTO) Njemački mediji otkrili: Reprezentativac BiH mjesečno troši hiljade eura na ishranu ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Eto mene na konak! “Ja sam uvijek uz tebe…” (VIDEO) Adel zbog infekcije ne čuje dobro: To je najbolnija stvar koja mi se dogodila, bilo je gore od poroda ŠA UHVAĆEN U LAŽI! Miona za OVO ne smije NIKADA saznati Kako je Pablo Pikaso zaradio 12 boca vina iz Jugoslavije OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU: Opsadno stanje u rijalitiju! Doživio NERVNI SLOM (FOTO) Ko je ustvari Loša: Autor je megahita koji pjeva Halid Bešlić, otac mu je bio poznati novinar… GASTOZ RAZVEZAO JEZIK O ANĐELI: Priznao emocije prema Eni! “Ovakve budale u životu nisam imao, ovo nije normalno” Ne vadite prsten, Knoll to ne privlači: Nikada se neće udati, niži od nje nemaju šansu ZBOG NAPADA NA IVANA RIJALITI-TAKMIČAR OSTAO BEZ ŠESTOMJESEČNOG HONORARA Princ Vilijam prekinuo tišinu i konačno pomenuo brata Harija: Nazire li se pomirenje? ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Život nema reprizu, imam velike planove! “Sarajevo, pa onda privatni biznis sa četiri žene” (VIDEO)

TERZA PRIPREMA HLADNU OSVETU ZA ŠA! Sprema se da uništi njegovu vezu sa Mionom

Objavio: RHT
26/10/2024 10:30 PM

TERZA PRIPREMA OSVETU ZA ŠA

Borislav Bora Terzić odlučio da isprovocira Mionu Jovanović!

TERZA PRIPREMA OSVETU ZA ŠA

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

U rijalitiju trenutno se sprovodi anketa u kojoj učesnici glasaju za najdrskiju osobu.

TERZA PRIPREMA OSVETU ZA ŠA

Iznenađenje za mnoge je bilo kada je Stefan Karić dobio ovo priznanje, izjavivši da voli ovu osobinu kod žena. Borislav Bora Terzić je istakao da mu je Anđela Đuričić na prvom mjestu, a potom slijedi Miona Jovanović, koju je prošle godine već naveo.

Takođe, Karić je istakao da i njegova partnerka Kačavenda zauzima visoko mjesto na ovoj listi.

Terza je iznio svoje mišljenje o najdrskijim osobama u rijalitiju, ističući Aneli Ahmić na prvom mjestu, zatim Poršelinu, kojoj drskost ide uz karakter. Na trećem mjestu je, bar po njemu, Milena. Đole je takođe iznio svoje mišljenje, istakavši da mu se sviđa drskost i arogantnost kod žena. Naveo Sandru, Milenu Kačavendu i Anđelu kao najdrskije osobe.

 Meni je Anđela na prvom mjestu. To je jako dobro da imaju jer ne dozvoljavaju pristup bilo kome. Druga osoba je Miona, i prošle godine sam je naveo. Treća osoba je moja Kačavenda. – rekao je Terza, pa su mnogi pomislili da je na ovaj način htio da izazove Mionu i Ša na sukob. 

 Prva osoba je Aneli, druga osoba je Poršelina, ta drskost ide uz nju, i treća osoba je Milena – rekao je Đole.

Stefana Karića iznenadio mnoge

Meni se jako sviđa ta drskost i arogantnost kod žena, a to posjeduju Sandra, Milena Kačavenda i Anđela.– rekao je Karić.

Ovaj izbor i stavovi učesnika u rijalitiju su izazvali različite reakcije među gledaocima. Mnogi su iznenađeni ovakvim izborom, dok su neki podržali mišljenje učesnika. Drskost i arogantnost su očigledno osobine koje su u fokusu interesovanja, pa ostaje da vidimo kako će se ovo odraziti na dalji tok takmičenja.

Izbor Stefana Karića za najdrskiju osobu u rijalitiju definitivno je iznenadio mnoge. Ali, očigledno je da se drskost i arogantnost cijene među učesnicima. Ostaje nam da vidimo kako će se ove osobine odraziti na dalji razvoj događaja u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS