calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

Taki Marinković: Ša će završiti na psihijatriji! DAO SVOJ SUD O SVIM UKUĆANIMA!

Objavio: RHT
04/02/2024 9:59 PM

Radomir Taki Marinković je za domaći medij dao svoj sud o aktuelnim učesnicima rijalitija.

Foto: Hypetv

– Jedno o drugom su rekli sve. Od tetovaže preko kofera, najgrublje riječi jedno o drugom su pričali. Maja je pružila ruku prijateljstva, a Aneli ne bira riječi. Ja bih danas šetao unuče, a ne Lea, toliki je čovjek Janjuš – poručio je Marinković, pa se osvrnuo na kćerkino druženje s Urošem Stanićem i Jovanom Cvijanović.

– Uroš je otkriće. U početku je bila malo stidljiva i povučena… Meni je drago što je Maji prišla jedna tako fina djevojka. Super se druže tamo… – kaže Majin otac i komentariše ljubavni odnos Anđele Šparavalo s Bojanom Pavlović.

– Tamo je zatvoren prostor. Blizina čini sve. Oni su jedna velika porodica, ja mislim da će se Anđela poslije rijalatija vratiti porodici. A ako je to njena sreća, neka ostane s Bojanom – rekao je Taki i prokomentarisao Anitu, Matoru i Anđela:

– Anita je od samog starta bila fejk. Iskoristila je Matoru zarad popularnosti. Anđelo je došao na gotovo, lijep su par. Anita se samo vratila starim stazama – rekao je Taki, a imao je mnogo toga da kaže i o vezi Nenada Aleksića Ša s Mionom Jovanović i njegovim emotivnim slomovima u rijalitiju.

– Ša je dobar momak, ali u ljubavi je katastrofa. Samo da ne završi na neuropsihijatriji, koliko se on nervira i stresira. Od te ljubavi nema ništa, Miona je svjesno ušla u to, želi da se promoviše preko njega i to je to.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS