calendar

Ponedeljak 5. Avgust, 2023

PUKLA TIKVA!? SVI DETALJI RASKIDA MIONE I ŠA!? Ovo je dokaz (FOTO)

Objavio: RHT
05/08/2024 2:00 PM

Svi detalji raskida Mione i Ša

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su navodno raskinuli! Reper je svojom objavom iz stana zabrinuo fanove!

Foto: ATA Images

Naime, mnogi su zaključili da je pjevačica napustila reperov stan u Zemunu i da je otišla kod roditelja. Miona je riješila da sa njima poradi na odnosu i svim nesuglasicama.

Photo: Printscreen Instagram/nenadaleksic

Kao dokaz “raskida” fanovi su istakli činjenicu da se na snimku vidi samo jedna šolja kafe za “dobro jutro”. Njegova objava je izazvala lavinu komentara.

Svi detalji raskida Mione i Ša

Ova neočekivana situacija izazvala je brojne reakcije javnosti, a mnogi su izrazili mišljenje o mogućem razlazu Nenada i Mione. I dok jedni smatraju da je ovo samo privremena situacija koja će se uskoro riješiti, drugi su zabrinuti za budućnost njihove veze.

Podsjetimo, bivši učesnici rijalitija su započeli zajednički život. Miona Jovanović je po izlasku iz Bele kuće prešla kod repera u stan uprkos tome što se njena porodica nije složila.

Bili su ljuti, baš, baš. Ušli smo u razgovor, pokazivali su mi šta se dešavalo, klipove i objave, ja sam objašnjavala da nije tako. Ušli smo u malu raspravu, ja sam pokupila svoje stvari, otišla nazad i to je sve. Ja vjerujem da će biti bolje – ispričala je po izlasku iz Bele kuće

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS