calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Predstavljena lopta kojom će se igrati završnica Eura OTKRIVENO GDJE SE NALAZI MILJANA NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ RIJALITIJA Odvedene na ovu lokaciju Tragedija u Prijedoru: Otac poginuo prilikom pada s motocikla, sin (9) teško povrijeđen ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Spremne prženice za Sultana! OVO JE POSEBAN RECEPT (VIDEO) Jelena Rozga otkrila šta joj je ugledni ljekar rekao da operira: “Bila bi ljepša kada bi…” Napadao snijeg u julu! Poledica na putevima (VIDEO) MARIJA KARAN U TANGAMA! Šok izdanje glumice o kome svi pričaju, pokazala tijelo vreteno (FOTO) Uroš priznao da je imao vrelu akciju sa udatom Jelenom! OVO SU SVI DETALJI! “NIJE ME PIPNUO MJESEC DANA!” Anđelo ODBIJA S*KS sa Anitom! Drama pred kraj rijalitija! (VIDEO) STANISLAV DRŽI MIONU U ŠACI! Otkrio šta je ona iza leđa radila Ša PJEVAČ PROŠAO KROZ PAKAO:”Doživio sam infarkt u kolima za volanom” Koliko stranaca je uzelo bh. državljanstvo? Odreklo ga se skoro devet puta više građana! “SVE ŠTO JE ASMIN IZNIO O ANELI, ZNAM I JA!” Iva Grgurić šokirala u emisiji “ShowBLIZ”: Imam informacije IZ PRVE RUKE (VIDEO) PONOVO VRELA AKCIJA U RIJALITIJU Miona i Ša nisu ni slutili da su pod lupom kamere! (FOTO) “BIĆU NAJBOLJI TATA NA SVIJETU!” Filip Car o svojoj PROŠLOSTI “Ja koji sam LUD ću biti bolji roditelj od mnogih” (VIDEO) TRAGEDIJA Bacio djecu kroz prozor, a onda počinio samoubistvo

Sveštenica Ana napustila crkvu i skinula se na Onlyfansu (FOTO)

Objavio: RHT
16/12/2023 8:59 PM

Ana Akiva (36), bivša manekenka koja je postala sveštenica u crkvi Fuxico Gospel (Brazil), saopštila je da je napustila crkvu i da je njen fokus na OnlyFansu, platformi za odrasle preko koje žene na provokativnom sadržaju zarađuju ozbiljan novac.

Foto: Facebook

“Vjerujem da me pravljenje senzualnog sadržaja ne umanjuje kao kćerku Božiju ili kao osobu”, rekla je Ana, prenosi “NY Post”, te dodala da je napustila svoje mjesto sveštenice “iz poštovanja prema Bogu”.

Ana je na Instagramu davno skupila više od 100.000 pratilaca, pa joj nije teško da privuče pažnju. Ona je 2015. godine sebe pronašla u vjeri, a prije toga je bila model koji je učestvovao na “Miss Bum Bum” takmičenju u Brazilu.

Ana je poručila i da, oni koji smatraju da su bezgrešni, “prvi bace kamen na nju”.

“Počela sam uviđati da je crkva pokvarena sredina, gora od necrkvenog svijeta, jer tamo propovijedaju jedno, a žive drugo. Ne svi, ali veliki dio njih je korumpiran”.

Na taj korak se odlučila i zbog bivšeg muža, sveštenika Yusefa Akive, za kojeg tvrdi da ju je kočio tokom njihovog šestogodišnjeg braka.

“Zabranio mi je da radim izvan kuće i da imam prijatelje kad sam se udala za njega. Živio je za svoju porodicu i svoju crkvu. Teško je biti srećan pored nekoga ko ti upravlja životom, ko te naziva smećem, pljuje ti u lice… Brojne žene to prolaze u crkvi i pate u tišini kao ja”, istakla je Ana Akiva.

“Neki vjerski citati govore o podložnosti, poslušnosti i ćutnji. Dugo sam patila, opraštala sva zlostavljanja jer sam bila uvjerena da je to moja obaveza”, objasnila je.

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS