calendar

Četvrtak 5. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Prepoznajete li djevojčicu s fotografije: Sada je poznata glumica i voditeljica “MISLIO SAM DA OVAJ DAN NEĆU DOŽIVJETI!” Kristijan Golubović zakasnio na vjenčanje sina, pa progovorio o snajki, evo kako je zove! PALO POMIRENJE SE ŽENOM?! Janjuš i Ena uhvaćeni na djelu, PRISUTNI IH U NEVJERICI GLEDALI! HYPE PAPARAZZO! Zuzi Zu i Bora Čorba se zaljubili na prvi pogled: ‘OVO JE MOJA ZUMRETA IZ SARAJEVA’ GOVORIO JE RODITELJIMA ŠUMSKA ČAROLIJA U SVAKOM DETALJU! Tamara Milutinović proslavila kćerki 1. rođendan! (FOTO) Kemo Hasić izborio pravnu ‘bitku’ za sina koji je suspendovan zbog pumpice za astmu: PODLACI SU PLATILI U NOVCU, ALI MORAJU PLATITI I ZA KERIMOVE SUZE Emina Tufo uskoro postaje majka, a ovo je njen muž kojeg je krila do sada Lady Gaga dramatičnim izdanjem pokorila crveni tepih Gledajte NOVU EMISIJU NA HYPE TV – KAFANA NA BALKANU! Evo šta vas očekuje u NEDJELJU (VIDEO) Priča o ex-yu biciklu koja budi emocije: NEMATI PONY BIO JE OZBILJAN HENDIKEP JA SAM ŽENA SA MUŠKIM SPOLNIM ORGANOM I TOLIKO SAM NESRETNA! Tražim se na ovom svijetu! ISPOVIJEST Nikoline Kovačević “IMALA SAM 202 KILOGRAMA! SMRŠALA SAM 100!” Prvo pojavljivanje Kiki Star poslije medijske ilegale “HRANA me umalo NIJE UBILA zbog DEPRESIJE!” Obrazovan, plemenit, jedinac iz radničke porodice: Saša Mirković uspio ono što mnogi nisu NORA I JA SMO GOTOVE! Aneli u strahu zbog kćerke, pomenula i Asmina “Najveću TREMU sam imao kada sam NASTUPAO SA LUKASOM!” Saša Matić o POČECIMA KARIJERE Da li nas Google prisluškuje: Tiktoker napravio eksperiment, video postao hit na mrežama

STRAVA I UŽAS U ZADRUZI: DALILA I CAR U NIKAD GOREM SUKOBU!(VIDEO)

Objavio: RHT
01/06/2022 10:47 AM

Dalila Dragojević i Filip Car u ranim jutarnjima časovima imali su ozbiljnu svađu, koja se završila teškim fizičkim obračunom.

Foto: Printscreen YouTube

Njih dvoje su pričali o svom odnosu, a onda je Dalila Caru u lice sasula sve što mesecima nije smela. To je iznerviralo Filipa, pa je u jednom trenutku počeo da štipa i davi Dalilu, dok je ona njega čupala.

– Ja tebi nalažem da te volim i ti se naprimer ne osećaš dobro i ja vidim da si ti nervozna i da izađeš napolje sa žurke, i da ti malo fali da bilo šta napraviš. A ja na to dođem i kažem biće i odem na žurku, a ti pogledaš na žurku i vidiš kako se ja zabavljam dok si ti nesrećna. Šta bi ti radila – pitao je Car.

– Ja bih Đedoviću rekla da te gleda… Problem tvog osećaja je da nisi imao za kocku – rekla je Dalila.

– Dobro, da si ti nervozna i da nemaš za kocku, a da vidiš mene kako …- počeo je on.

– Izvini dečko, dok sam ja tebe volela najviše ti si je.. Znao si moj pokret svaki, a ti meni prebacuješ za žurku. Hoćeš da ti dovedem ovde, nosio si posteljinu i govorio Luksu da ideš u drugi deo sobe da vidiš šta se dešava. Ja sam plakala, a ti si posle žurku uzimao peškire i imao intime odnose! Ne možeš ti sa mnom, jer sam ja plakala, a ti imao intimne odnose, ja sam plakala kada je Zola dolazio i prikrivao šta si radio. Nemoj da me štipaš, jer ako te budem naterala uradićeš stvari koju odavno želiš! Nemoj da me štipaš po stomaku – vikala je Dalila.

– Kad si ti večeras bila nervozna i besna, a ja nisam imao želju da igram. Šta bi pomislila – pitao je Car.

– Zamisli da ti ova devojka tupi mozak celu noć kako je barbika nesposobna i polomljena. Šta bi ti rekao, da ovoj devojci nije dovoljno barbika, ako ja svako veče slomim barbiku – rekla je Dalila.

– Što bar nisi videla gde sam ja, do zadnje sekunde žurke i mahala guzicom – rekao je on.

– Malo pre si me uhvatio za vrat – rekla je ona.

– Ne, ja tebe nikada nisam tako – rekao je on.

– Šta bi ti radila, da sam ja bio na tvom mestu – nastavio je on sa istim pitanjem.

– Što si bio pod tremom? Koji je tvoj problem? – pitala je ona.

– Ima ih više, alkohol, kocka, Gruja – rekao je on.

– Ma, kakav Gruja, on je zaboravljan – rekla je ona.

IZVOR: Blic.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS