calendar

Ponedeljak 2. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Alen Islamović kaže da prima užasne prijetnje nakon splitskog koncerta: ‘Ja sam samo Bregovićev zaposlenik‘ MAJA I FILIP CAR KONAČNO UHVAĆENI?! Isplivale TAJNE PORUKE, Stanislav će doživjeti nervni slom, SKANDAL! LOŠE VIJESTI ZA TEODORU I BEBICU nakon ljekarskog pregleda Trojica Sarajlija bježeći od dvije Brazilke pala u ruke policiji HITNO OGLAŠAVANJE ANĐELA: Postupci govore samo o njoj ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima počela zavoditi red: DOSTA MI JE VAS! Elmedin i Jana u šoku (VIDEO) Otkriveni novi tragovi u istrazi slučaja male Danke Ilić Stefan Karić otkrio skandalozne detalje raskida sa Jovanom Ljubisavljević: FLERTOVALA JE SA BOGDANOM DOK SMO BILI U VEZI TRAGEDIJA Detalji užasne nesreće kod Kaknja: Žrtve ispale iz džipa prilikom prevrtanja MALI ŽELJKO KRENUO U ŠKOLU, A OD MILJANE I IVANA NI TRAGA NI GLASA! Marija sve objavila, JAVNOST U ŠOKU! (FOTO) Četiri osobe poginule u džipu na Lipničkom brdu STANISLAVU UNIŠTEN NOVI AUTOMOBIL: Dođite meni u oči, pa recite šta vas muči (FOTO) Prijavljeno policiji da su kod Kaknja pronađene četiri mrtve osobe AHŠEN ATALJANC O BALETU I NEUSPJELOJ OPERACIJI KUKA! Ekskluzivno u emisiji “Male stvari” Snežane Dakić (VIDEO) Stiže mlad Mjesec u Djevici: Za tri hotoskopska znaka donosi eksploziju dobrog Trojica migranata uhapšena u Bihaću zbog otmice: Uz prijetnju oružjem za otkupninu tražili 15.000 eura

STRAŠNO: BIVŠI REPREZENTATIVAC I SIN BIVŠEG SELEKTORA NAŠE REPREZENTACIJE U FUDBALU UHAPŠEN!

Objavio: RHT
29/11/2022 4:23 PM

Damjan Roganović i Dušan Petković uhapšeni su u Amsterdamu kao članovi OKG zbog 115 kilograma kokaina. Kako saznajemo, uhapšeni Petković sin je pokojnog Iliije Petkovića bivšeg fudbalera i selektora

Foto: Screenshot Youtube

Otac osumnjičenog Petkovića bio je čuveni Ilija Petković (1945 – 2020), slavni jugoslovenski fudbaler i selektor fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore na Mundijalu 2006. godine u Nemačkoj, na koji je stariji Petković vodio i svog sina kao reprezentativca.

Foto: Screenshot Youtube

Uhapšeni se sumnjiče za krivična dela udruživanje radi vršenja krivičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju ovog tužilaštva.

Dušan je, kako saznajemo, u dugogodišnjoj vezi sa Damjanovom majkom i njih dvojica su zajedno uhapšeni u Amsterdamu, u velikoj međunarodnoj akciji.

– Petković je uhapšen u subotu zajedno sa svojim pastorkom, ali je ubrzo pušten – nezvanično prenose mediji.

Ova organizovana kriminalna grupa je kokain koji je pronađen u hangaru u Arlonu preko Nemačke špediterske firme trebalo da distribuira do Nemačkog grada Trir, a zatim do hangara te kompanije u Londonu radi dalje prodaje, dodaje se saopštenju Tužilaštva.

Izvor: Alo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS