calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI! Prijatelji postavili spomen-ploču Dženanu Uščupliću na Bukoviku, prisustvovao i Husref Musemić U Donjoj Jablanici počela padati kiša, otežana potraga “ISKRVARIO JE” STRAVIČNE SCENE! Kamera snimila OBEZBJEĐENJE nakon TUČE? STRAVIČNE VIJESTI ZA TRUDNU MILICU! Terza alarmirao advokate, želi da joj ODUZME DIJETE! “Horde zla” i Manijaci u humanoj misiji: Krenuli u pomoć poplavljenim područjima Kod Komadinovog vrela od jutra se radi na uspostavljanju putne komunikacije

STIŽU RODE?! Miljana Kulić SAOPŠTILA SRETNE VIJESTI, blizancima će dati posebna imena!

Objavio: RHT
25/03/2024 3:00 PM

STIŽU RODE?!

Učesnica rijalitija, Miljana Kulić izjavila je da će namjerno s dečkom Darijanom Radomirovićem da napravi djecu.

Kulićeva želi blizance, dječaka i djevojčicu, koje će nazvati po bivšem dečku Ivanu Marinkoviću i njegovoj ženi Jeleni Ilić.

Da stvar bude gora, ona je rekla da će namjerno da ima intimne odnose bez zaštite da bi ostala u drugom stanju, a da će tako, ujedno, da se osveti Marinkoviću za svu patnju koju joj je nanio, kao i za zanemarivanje djeteta, koje imaju.

Photo: Youtube/printscreen

Photo: Youtube/printscreen

Što se mog odnosa s Darijanom tiče, mi smo u kombinaciji toplo-hladno. Ali smo na to navikli i to nam je u redu. On mi baš prija. Nisam ni sanjala da ću ovako dobro da kliknem s njim. To mi nije bilo ni u mislima na početku rijalitija, ali stvari se mijenjaju – počela je Kulićka, a kad se Ivan Marinković nasmijao, to je izbacilo iz takta:

Ovaj ovdje se smije, a ne zna što mu spremam. Djecu ću da napravim s Darijanom i nazvaću ćerku i sina po Jeleni i Ivanu ako budu blizanci. A na tome ćemo da radimo! To će da mu bude kazna za cio život! Nadoknadiću mu tako za sve ovo što je zanemarivao dijete. Što je pričao da sam neodgovorna majka, a s Darijanom ću da imam obitelj o kakvoj on može samo da sanja. Pa vidite li vi da njega ne podnosi nijedna žena? Ova Jelena ga trpi samo zbog novca, tu nema ni trunke ljubavi, ali ajde da ih pustim da pokažu kako se obožavaju u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Hypebih.ba/A.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS