calendar

Petak 27. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Elmedinova diverzija? Da li je on naučio papagaja da ovo govori Fatimi? Anđelo šutnuo Anitu! Stanojlovićka kipti od bijesa Sara Stijović: Davali su mi neke tablete! ničeg se ne sjećam, onda me produkcija izbacila! trebala sam bit gej? JEDAN OD NAJBOLJIH SVJETSKIH OČNIH HIRURGA NIKICA GABRIĆ PROGOVORIO O SVOJIM POČECIMA: “San mog oca bio je da obrađujem vinograd i gajim mandarine” (VIDEO) FATIMA POKAZALA ZNANJE! Ja sam najpametnija u Gornjoj Višnjici Da li Anja Bla misli da će joj sada PRILAZITI MOMCI KOJI IMAJU NOVAC?! U Carcastu sa Va Vanom INFLUENSERKA progovorila o svemu! (VIDEO) Procurio snimak dogovora sa Anđelom kada ulaze u vezu zbog rijalitija? Izgradnja južne tribine stadiona “Grbavica” odvijat će se u fazama Mensur URNISAO Filipa Cara! Koji je razlog ovakve mržnje? TERZA SAZNAO DA GA JE OSTAVILA MILICA: “Sve radim transparentno, a ne kao tvoja djevojka! Enes Begović nakon porodične tragedije: JA SAM NEKO KO VJERUJE U DRAGOG BOGA I BOŽIJE ODREĐENJE Prof. dr. Nikica Gabrić: Jednako sam zahvalan i onima koji mi nisu pomagali! EMINENTNI OČNI HIRURG SKANDAL NA KONCERTU TEE TAIROVIĆ! Azis pjevačicu nazvao GALENA (VIDEO) “ZA 500 EURA ME JAŠETE!” Uroš Stanić lomi i razbija po rijalitiju! Otkrio TAJNE DETALJE IZ UGOVORA: “Izvedite me odavde” PRVO I JEDINO GOSTOVANJE EKSKLUZIVNO NA HYPE TV! Anja Bla o UDAJI: “Kada se ZALJUBIM izgubim SVAKI KRITERIJUM (VIDEO) “Glenn Miller Orchestra” stiže u BKC: Evo kakve muzičke legende će svirati u Sarajevu

Stanislav srušio INSTAGRAM najnovijom objavom! NJEGOVE BIVŠE DJEVOJKE ĆE DOŽIVJETI NERVNI SLOM!

Objavio: RHT
27/09/2024 12:15 PM

Stanislav srušio INSTAGRAM

Šok-bomba Stanislava Krofaka, ovo niko nije očekivao!

Foto: Instagram

Stanislav Krofak Pantera postao je popularan po čuvenom odgovoru “Budemo vidjeli”, koji je koristio za svako pitanje, koje je želio da izbjegne. A koliko su to prihvatili i učesnici rijalitija pokazuje činjenica da se ova izjava provlači i sada, u novoj sezoni.

Stanislav srušio INSTAGRAM

To su primijetili i Stanislavovi fanovi, pa su mu skrenuli pažnju na to, a njegov odgovor je bio posebno zanimljiv. Dok je jednima bilo interesantno kako je potkačio učesnike rijalitija, drugi su shvatili da će se on uskoro pridružiti njima na imanju. S obzirom na to da je rekao kako je to jedino zanimljivo u rijalitiju dok njega nema…

Ipak, Stanislav je zaintrigirao sve novom objavom na Instagramu. Objavio je fotografiju uz zanimljiv opis, a njegovi fanovi su shvatili da će napokon progovoriti o novoj izabranici:

– Budemo vidjeli, posebna – stavio je uz fotografiju Stanislav, pa najavio specijalni video danas u 20 časova.

Foto: Instagram

Ova njegova objava je “srušila” društvene mreže…

Podsjetimo, Stanislav je nedavno gostovao u emisiji “Pitam za druga”, gdje je napokon otkrio istinu o raskidu sa Majom Marinković:

“Ne čujemo se, niti se viđamo

–  Reci mi, šta je sa Majom? – pitala je voditeljka.

– Završili smo, nemam ništa loše reći za nju. Ne čujemo se, niti se viđamo – odgovorio je Stanislav.

– Šta je bio problem u vašoj vezi? – pitala je voditeljka.

– Bile su trzavice i napolju, vidjeli smo da nismo jedno za drugo. Neke stvari nisu njoj odgovarale, neke meni i razišli smo se mirnim putem. Ljubomorisala mi je, ali to je bio sitan razlog – rekao je Stanislav.

– Da li si i Maji ponudio da živi u Hrvatskoj, kao i Mioni – pitala je voditeljka.

– Ne, jer sam se opekao u prethodnoj vezi. Uvijek razmišljam da udovoljim toj osobi, jer nema ni mamu, ni tatu, ni nikog. Zbog toga mi ispašta posao i sve – rekao je Krofak.

– Šta su ti rekli roditelji – pitala je voditeljka.

– Poznajem ih, nikad se ne bi miješali u moj odnos. Znaju da ću ja uraditi kako ja želim – rekao je on.

Pročitajte i: JEZIVO! PLATIO BI DA GLEDA NJENU SMRT! Obezbjeđenje reagovalo zbog Jelene i Ivana: Nezapamćeni karambol u rijalitiju! “Monstrume, ti bi ubio trudnu ženu”.

BONUS VIDEO:

(Alo/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS