calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Englez dijeli pravdu na meču BiH – Mađarska, već je jednom sudio “Zmajevima” Puca između Elmedinovih žena: Ovo je dokaz da me niko ne doživlja Zera detaljno opisala SUKOB sa Breskvicom: Va Vani priznala u kakvom su sada odnosu! (VIDEO) Ispovijest heroja: Sabahudin Sabko spasio četiri života! Đoković teže od očekivanog došao do pobjede: Zakazao polufinale s Amerikancom Ša izgorio od LJUBOMORE: Nazvao Mionu RAZMAŽENIM DERIŠTEM! Nema razloga za strah: Hirurg nakon laserske operacije istu operaciju obavio na sebi (VIDEO) Svađa u rijalitiju zbog lične higijene: Stavljena na stub srama! “Nisi napolju, nego ovdje u prljavštini – dobićeš vaške pa ćemo svi da naj**emo” Seks svaki dan: Da li je to dobro ili loše? Zavezao trakama cijelu kuću kako bi je sačuvao od uragana: On razmišlja van okvira, apsolutna legenda ŽESTOK OKRŠAJ U RIJALITIJU: Skočila na njega – obezbjeđenje ponovo aktivno! BRUTALNE UVREDE BRUTALNE PROZIVKE NA RAČUN SOFIJE I TERZE: ”Žaba ostaje žaba, ne treba vjerovati vuku u jagnjećoj koži” EKSPLOZIJA U SARAJEVU Mero Beganović: Žena i ja smo spavali, bomba nam je pukla kod prozora, beba se prepala Vedrana Rudan iznenadila priznanjem: Za četiri mjeseca moje bolesti ne može naći 15 minuta za mene ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima objasnila Elmedinu kako se postaje pobjednik: Jana nije svjesna koliko si ti poznat! “ŽELIM SAMO MIR I TOPLINU” (VIDEO) Iver ne pada daleko od klade: Almein Cerić uspješno plovi estradnim vodama

STANISLAV SE IŽIVLJAVAO NAD MIONOM: Trpila nasilje – ove užasne detalje krije i danas?!

Objavio: RHT
11/10/2024 11:15 AM

STANISLAV SE IŽIVLJAVAO NAD MIONOM

Miona Jovanović krije mračnu tajnu o vezi sa Stanislavom Krofakom.

STANISLAV SE IŽIVLJAVAO NAD MIONOM / Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Bivša rijaliti-učesnica Jasmina Ana prokomentarisala je Stanislava Krofaka, izražavajući sumnje u njegov karakter. Ona smatra da Krofak nije onakav kakvim se prikazuje, te da postoji nešto što Miona Jovanović nije izgovorila, ali zbog čega ne žali za njim.

STANISLAV SE IŽIVLJAVAO NAD MIONOM

Takođe, Ana je izrazila mišljenje da je ili nasilan ili previše sebičan, što je, prema njenim riječima, mogao biti razlog Mioninog odlaska od njega.

Na pitanje da li misli da je Miona pobjegla od Krofaka, Jasmina Ana je izrazila svoje uvjerenje da postoji razlog za Mionin odlazak. Kao i da bi ili nasilje ili sebičnost mogli biti razlozi za tu odluku.

– Stanislav je mutan tip! Definitivno mislim da on nije tako sladak kao što se prikazuje i djeluje. Bistar je, određen, simpatičan jer kod njega nema iskakanja. Ali mislim da Miona ima debeo razlog što je otišla od njega. Ne bi ona tek tako ostavila njega da je sve bilo tako sjajno i bajno – rekla je Jasmina Ana.

– Misliš da je Miona pobjegla od njega – uslijedilo je pitanje.

– Mislim da ili je, ne mogu to je prejaka riječ da kažem… Mislim da ili je nasilan ili je previše sebičan. Nešto od ta dva, postoji nešto što ona nije izgovorila, ali zbog čega ne žali za njim.

Maja je previše posesivna

Jasmina Ana je takođe iznijela mišljenje o vezi između Maje Marinković i Stanislava Krofaka. Smatrajući Maju previše posesivnom i sugerišući da je to mogao biti razlog za Krofakov odlazak od nje.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za petak, 11. oktobar 2024: Biku teško da se navikne na promjene, Lav dobiva najbolju ponudu, Strijelcu nije vrijeme za eksperimente, a Vama?

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS