calendar

Nedelja 11. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVA JANJUŠEVA OBJAVA POSVEĆENA BRATU KIDA DUŠU! Poručio mu da još uvijek sanja da su zajedno! (FOTO) Ovo je najsretniji znak zodijaka: Saznajte da li ste baš vi rođeni pod sretnom zvijezdom TEODORA DŽEHVEROVIĆ NAPRAVILA HAOS NA MREŽAMA NOVOM OBJAVOM! Pjevačica nosi trakice umjesto kupaćeg, malo toga ostavlja mašti! (FOTO) Strašna nesreća u Hrvatskoj: Rampa trajekta priklještila mornare, ima mrtvih Dizni najavio brojna iznenađenja, otkrio i naziv filma Avatar 3 Seli se Emina Jahović! A evo i gdje se nalazi luksuzna vila POLICIJA INTERVENISALA ZBOG SLAĐE LAZIĆ! Ovaj incident će je skupo koštati, evo šta je uradila! (FOTO) Vaterpolisti Srbije pobijedili Hrvate i odbranili titulu olimpijskih prvaka Drama na otoku Mljet: Iz gorućeg glisera spašeno šestero izletnika iz Mostara RIJALITI UČESNIK DOŽIVIO STRAVIČNU SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo u kakvom je stanju, uznemirujući snimci! (VIDEO) VELIKO SLAVLJE U DOMU ANELI AHMIĆ! Napravila proslavu za pamćenje, a jednu osobu niko nije očekivao među prisutnima! (FOTO) STANISLAV ODVEO MAJU NA MJESTO NA KOM JE LJETOVAO SA MIONOM! Marinkovićeva van sebe od sreće! Ovo niko nije očekivao! ŠOK! (FOTO) SLOBA RADANOVIĆ ZARATIO SA PUBLIKOM U CRNOJ GORI! U jednom trenutku došlo i do tuče, a pjevač je ovako reagovao! (VIDEO) MIONA I ŠA UHVAĆENI VAN BEOGRADA! Evo gdje se nalaze i šta su radili! (FOTO) Žena iz Travnika nestala u Hrvatskoj: Dvije sedmice joj nema traga Godina od zločina koji je potresao BiH i region: Ubistvo Nizame pokrenulo lavinu slučajeva femicida

STANISLAV ODVEO MAJU NA MJESTO NA KOM JE LJETOVAO SA MIONOM! Marinkovićeva van sebe od sreće! Ovo niko nije očekivao! ŠOK! (FOTO)

Objavio: RHT
11/08/2024 1:30 PM

STANISLAV ODVEO MAJU NA ISTO MJESTO KAO MIONU!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša učesnica rijalitija Maja Marinković sa svojim dečkom Stanislavom Krofakom provela je nekoliko dana u Crnoj Gori, te su spakovali kofere i krenuli dalje, a njihova nova objava šokirala je sve.

Sada, sve je šokirala nova objava Maje i Stanislava iz kreveta u Selcetu, mjestu u Hrvatskoj u koje je Krofak vodio Mionu Jovanović, te je čak i sama Miona digla ogromnu bunu u samom rijalitiju izvrekavši da bi volila da ponovo ljetuje tamo.

STANISLAV ODVEO MAJU NA ISTO MJESTO KAO MIONU!

photo:printscreen/instagram/stanislav_pantera_krofak

Komentari na društvenim mrežama počeli su da se nižu, a mnogi su ostali šokirani da je Maja pristala da ode na mjesto na kom je Stanislav bio sa bivšom djevojkom, s obzirom na to, kako su pisali, da poznaju Marinkovićevu kroz sezone.

Kako će na ovo reagovati Miona, ostaje nam da saznamo.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”SKANDALOZNO! Evo šta je Ša uradio sa Mioninim i Stanislavovim privatnim snimkom!

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša nedavno su gostovali kod jedne rijaliti učesnice. Ona ih je propitala o svemu što se dešavalo tokom rijalitija. Nakon rijalitija, pa otkrila da će i astrolog i psiholog da daju svoj sud o njihovoj vezi.

-Baš da vidimo šta će psiholog reći – nasmija se Ša.

-Ja se ne plašim ničega, sigurna sam – priznala je Miona Jovanović.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS