calendar

Nedelja 29. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UŽASNE VIJESTI ZA NENADA ALEKSIĆA ŠA! Stižu dokazi o Mioninoj PREVARI, u sve je upleten i Stanislav! NAJNOVIJE INFORMACIJE O ANITI, NAKON RASKIDA SA ANĐELOM: Otkriveno šta joj se desilo danas, evo gdje je uhvaćena! (FOTO) Kako trčanje na kiši utiče na zdravlje? Da li se to preporučuje? “Da li ti je OTAC PREMINUO NA RUKAMA?” Pjevačica u PRETRESU ispričala detalje iz PORODICE: Majka je bila više posvećena nama!” PROCURILA FOTKA MILANA STANKOVIĆA IZ KREVETA! Povukao se, pa sada sve šokirao! Morao hitno da se oglasi, a razlog je tajanstven! (FOTO) ANITA OKRENULA NOVI LIST NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Stanojlovićevoj on pravi društvo, pratioci oduševljeni! Emotivni prizor topi srca! (FOTO) FILIP RELJIĆ EKSKLUZIVNO ZA HYPE! “Nina Đogani je uklonila tetovaže posvećene BIVŠEM!” (VIDEO) SOFIJA IZDALA TERZI NAREĐENJE Zahtjeva da ozvaniči njihovu vezu, on spreman na sve! Bračni par pokušao da proda bebu UROŠ DIVLJAČKI NASKOČIO NA GASTOZA, ON GA PATOSIRAO: Takmičari poskakali na noge, voditelj hitno prekinuo program! “Ne postoji riječ zahvalnosti što su tako brinuli o meni dok sam se oporavljao” Saša Mirković napravio pravo slavlje za svoje saradnike i najbolje doktore oftamologije “Klinike Svjetlost” Sjećate se Indire koja je otpjevala zarazni hit “Zmaj”: Iza sebe krije tešku priču Pjanić se družio s navijačima CSKA pred početak meča, a onda vodio i navijanje HAOS POSLIJE RASKIDA! Anita se odlučila za neočekivan potez! Evo šta je uslijedilo poslije rastanka s manekenom! KOSTA NA STOLU OSTAVIO PAPIR, ONO ŠTO JE BILO NA NJEMU ŠOKIRALO STRUČNJAKE: Evo o čemu mašta dječak-ubica, napravio kompletan plan! Elmedin želi da živi u Sarajevu, vrijeme je malo da promijenimo!

SVI SE PITAJU SAMO JEDNO! Šta se dešava sa odnosom Anđelove majke i djevojke Anite Stanojlović? On je sve otkrio!

Objavio: RHT
14/08/2024 10:40 AM

Šta se dešava sa odnosom Anđelove majke i djevojke Anite Stanojlović?

Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića uvijek sve zna, pa je sada odlučio da ispriča sve o odnosu Anđelove majke i Anite Stanojlović o kojima se mjesecima unazad spekulisalo.

foto: M.M./ATAImages

Šta se dešava sa odnosom Anđelove majke i djevojke Anite Stanojlović?

– Anita treba da kaže nisam je upoznala i to je to. Jasno je kao dan da se Anđelova mama ne slaže sa njegovim izborom, ali se ne buni. Sa Teodorom Džehverović se bunila. Ovde je sve na Anđelu, ja sam rekao Aniti da ako želi naklon Anđelove majke mora da se ponaša normalno i da ne vrijeđa njegovu majku – objasnio je Mića.

Ovim je Mića objelodanio da od upoznavanja porodice Ranković sa potencijalnom snajkom nema ništa. A onjo što se svi pitaju jeste kako Anđelo još uvijek održava tu vezu, kad se pretpostavlja da se njegovoj majci ne dopada to što snajka već ima brak iza sebe, dijete, vezu sa djevojkom…. Svakako po tim nekim kriterijumima Anita nije pravo rješenje za ovu porodicu. Međutim, za sada svi ćute i saginju glavu. Što po društvenim mrežama svi bruje da iza svega ovoga stoji nešto. Mnogi nagađaju da je ova veza zapravo ulaznica u rijaliti.

BONUS VIDEO:

hypetvrs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS