calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ISPLIVALA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O MIONI?! Ša doživio nervni slom, nastao neviđeni haos, Jovanovićeva satjerana u ćošak! Željka Jurišić nova kraljica bakšiša: Dva šeika na svadbi u Tuzli je zakitila hiljadama dolara Ovo je pjevačica koju je Sandra Afrika zatekla u stanu s dečkom NOVAK NIKADA OVAKO NIJE PLAKAO Pao je na zemlju i počeo da drhti, pa otišao kod porodice (VIDEO) Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato i zaokružio kolekciju najvećih teniskih trofeja JEZERO ODNIJELO DVA ROĐENA BRATA: Od posljedica utapanja u jezeru Mandek preminuo i drugi mladić iz Livna SKANDAL EPSKIH RAZMERA U NAJAVI! Anita pozvala Bojanu na okršaj i dobila BRUTALAN ODGOVOR (FOTO) SORAJA ŽIVI U STANU OD OSAM MILIONA EURA! Ima 440 kvadrata, privatan park i šoping centar, velnes sobu… Sejo Sexon, Hanka Paldum i ljuljačka: “Čini se da imamo novi hit” SVI NA NOGAMA U DOMU LUNE I MARKA Ne može zadržati suze, otkrila novosti Nestala Jasmina (15): Majka u suzama MOLI ZA POMOĆ ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana: Boli me briga za Elmedina! “DOSTA MI JE NJEGOVIH FOLOVA, MI SMO OKRENULE LIST” BIVŠA DJEVOJKA FILIPA CARA IMALA ODNOSE SA DENIZ DEJM?! Posjeduje KOMPROMITUJUĆE snimke Uručena 403 prekršajna naloga: U subotu desetine vozača u Sarajevu isključeno iz saobraćaja ANELI PUKLA OD MUKE: Udarila po djevojkama sa kojima izlazi Janjuš! Nije poštedila ni Asmina Imane Khelif o optužbama da je muškarac: Učinili ste nepravdu, ali Allah je uz mene

ŠOKANTNA REAKCIJE MIONE NA VIJEST O POMIRENJU MAJE I STANISLAVA! “Sramota i blam” 

Objavio: RHT
04/08/2024 11:30 AM

Šokantna reakcija Mione

Maja Marinković i Stanislav Krofak su dali šansu svojoj ljubavi van rijalitija, na šta je Miona Jovanović žestoko reagovala.

Photo: Printsceeen Youtube/Zadruga Official

Šokantna reakcija Mione

Pjevačica je u emisiji istakla da je njen bivši dečko i starleta ne interesuju. Takođe je u više navrata pokušala da objasni da je Stanislav za nju završena priča… A tokom svog izlaganja govorila o Nenadu Aleksiću Ša.

– Maja i Stanislav su se pomirili. Kao ti se to čini – upitala je voditeljka.

– Ne čini mi se… Previše sam mu dala na važnosti. Da mene nije bilo, ne bi bilo ni njega u rijalitiju. Ne bih ga komentarisala – kazala je Miona.

– Je l’ bio prikriveno ljubomoran prema tebi, kao što Maja govori da je njoj ljubomorisao – upitala je voditeljka.

– Ja tog čovjeka ne poznajem. Mislim da je ono što sam ja znala neka njegova lažna slika – rekla je Miona.

Sramota i blam 

– Maja je rekla da se Stanislav cjenkao sa doktorom za cijenu operacije nosa… Da li se cjenkao i sa tobom kad je bio – upitala je voditeljka.

– Ne znam šta da kažem, sramota i blam – odgovorila je Miona.

Podsjetimo, Miona Jovanović se odmah po izlasku iz “Bele kuće” preselila kod Nenada Aleksića Ša. Popularni rijaliti par je riješio da poradi na svojoj vezi, uprkos svim preperekama…

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Svi žele da žive ovako kao ja! (VIDEO).

Foto: Hype

Rijaliti Život sa dvije žene sve je popularniji i gledaniji, a nove avanture Elmedina Karića i njegovih dama Fatime i Jane se očekuju nestrpljivo iz dana u dan.

Sultan iz Gornje Višnjice danas je u razgovoru sa svojim rođakom Arnelom Karićem otkrio dosta detalja iz svog života.

“Svi žele da žive ovako kao ja” – rekao je Elmedin.

Pogledajte video-snimak na našem Youtube kanalu:

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS