calendar

Subota 14. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“NE MORAJU SVI DA BUDU “MASNOKOSI” I NE TREBA MI BOTOKS” Saša Mirković se oglasio, pa zapalio mreže objavom ŠOKANTNA ISTINA O BRAKU KEJT I VILIJAMA! Bivši zaposleni raskrinkao zašto ju je princ zapravo oženio POZVAO ME JE ALEKSANDRIN MOMAK! Filip Car otkrio ko je novi Aleksandrin izabranik: To je jedan… Hajduk srušio Dinamo usred Zagreba i preuzeo vrh tabele: Splićani slave Marka Livaju NA MILJANU KULIĆ JE BAČENA CRNA MAGIJA? “Marija, NAĐI JOJ SPAS, to je jače od nje” Krofak već prebolio Maju?! MMA borac bacio oko na ovu rijaliti učesnicu: “Ona je najljepša! Ili moja, ili ničija…” Pomračenje Mjeseca mijenja ljubavne živote tri znaka: Ono što im je suđeno, desiće se baš na OVAJ dan! “NIJE ISTINA DA ME JE OTAC IZBACIO IZ KUĆE!” Mara Carica otkrila DETALJE: “Moj tata brine za mene!” Ovo je momenat kad je ANĐELA ZAJECALA: Hajrija pomenula nasilje BEZ CENZURE Nesnosne vrućine su iza nas: Pao snijeg u BiH UROŠEVA MAJKA VAN SEBE ZBOG KAČAVENDE! Ključa od bijesa, izustila samo jedno! Zategao se, uradio zube, smršao i… Od starog Mace nije ostalo baš ništa: Ne biste ga prepoznali na ulici Pijani vozač izazvao tešku nesreću u Banjaluci, više osoba povrijeđeno “PORODILA SE U KUPATILU U TREĆEM MJESECU TRUDNOĆE, BEBA NIJE PREŽIVJELA!” Bojana Pavlović proživljava PAKAO TRAUMA KOJA JE OSTAVILA OŽILJKE: Zdravko Čolić sa suprugom prošao kroz horor iskustvo PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV NINE KOVAČEVIĆ, PRODUCENTKINJE TELEVIZIJE PINK koja je UDARILA DJEVOJČICU na pješačkom prelazu u alkoholisanom stanju

ŠOKANTNA ISTINA O BRAKU KEJT I VILIJAMA! Bivši zaposleni raskrinkao zašto ju je princ zapravo oženio

Objavio: RHT
13/09/2024 11:55 PM

Šokantna istina o braku Kejt i Vilijama

Profimedia

Šokantna istina o braku Kejt i Vilijama

Princ Vilijam i Kejt Midlton su u braku od 2011. godine, a iako danas uživaju u ljubavi, iza njih je turbulentna prošlost. Naime, upoznali su se na fakultetu u Škotskoj 2001. a njihovo prijateljstvo je ubrzo preraslo u vezu. Zabavljali su se osam godina, a Vilijam je u jednom trenutku buduću suprugu ostavio putem telefonskog razgovora.

Naime, žalio se zbog svog načina života koji mu onemogućava da uživa u mladosti i slobodi, a Kejt je smetalo što se često družio s poznatim djevojkama.

Raskid je trajao skoro 10 nedjelja, a u tom periodu mnoge djevojke su se interesovale za Vilijama. Imale su san da jednog dana postanu princeze, a onda i kraljice. Međutim, britanski mediji tvrdili su da je on sve odbijao i da je ubrzo shvatio da mu nedostaju Kejt i njena porodica, nakon čega su se pomirili.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Kate Middleton (@_kate_middleton_royal)

Nakon skoro 10 godina veze, Vilijam se napokon odvažio i zaprosio Kejt Midlton. Prosidba se dogodila tokom njihovog romantičnog putovanja u Keniju dok su boravili u kolibi uz jezero Rutundu.

Kraljevski autor Tom Kvin nedavno je otkrio da je u razgovoru sa bivšim zaposlenim kraljevske porodice saznao zašto je princ Vilijam zapravo odlučio da oženi Kejt.

Profimedia

Zbog smrti njegove majke, princeze Dajane kao i afere između tadašnjeg princa Čarlsa i Kamile Parker Bouls. Princu Vilijamu bilo je vrlo važno da njegova buduća supruga dolazi iz stabilne porodice.

“Imala je prijatno, stabilno odrastanje. Neko ko je radio za njih rekao mi je: “Moraš zapamtiti da je Vilijam želio Kejt jer ona ima čvrstu, toplu porodičnu pozadinu kakvu on nije imao”, rekao je u razgovoru za Express. Budući da je Kejt u odličnim odnosima sa svojom porodicom. Vilijam se kod njih uvijek osjećao “kao kod kuće”. Te je istu toplu atmosferu jednog dana htio da ima u svom porodičnom domu.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS