calendar

Sreda 28. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SEVERINU ŽELE PROTJERATI IZ HRVATSKE NAKON SRAMNOG POTEZA! Komentari na društvenim mrežama su brutalni DOSTA SAM VAS PUŠTAO! Samo Fatima sluša! Moja je glavna riječ je l’ JASNO?! Aca Lukas se direktno obratio gradonačelnici Sarajeva: Žao mi je što od drveta ne vidi šumu! Teška nesreća na Stupu: Vozilo prošlo kroz metalnu ogradu i visi s mosta, izvlače ga vatrogasci Stanijin Alibaba promijenio imidž: Starleta je od njega napravila svog Bali-bega! (Foto) SLIJEDI HAOS! Milena Kačavenda posvetila tetovažu bivšem suprugu! Svi se pitaju šta stoji iza tog gesta “LEPI MIĆA ME PREVARIO SA MNOM, UŽIVALA SAM!” Šok u emisiji uživo, ona se javila i izgovorila ove riječi, muk u studiju! Mogući pljuskovi širom države DNEVNI HOROSKOP ZA 28. AVGUST 2024: Blizanci za kompromis, Vaga nezadovoljna, Ribama moguć dobitak JAVNO OBJAVLJENI ŠOK DETALJI SA SVADBE ANITE I MATORE! Šutio je godinu, a sad je odlučio da razotkrije Stanojlovićku! Šta se dogodilo s Ognjenom Amidžićem? Od crne kose nije ostalo baš ništa Jokić otkrio tajnu svoje dijete: Evo kako je skinuo 14 kilograma Aca Lukas POTVRDIO RIJEČI Saše Mirkovića: Ne želim da pljačkaju budžetske pare JANJUŠ POSTAJE VODITELJ?! Otkrio sve detalje javno, evo kada počinje sa novim projektom! (VIDEO) EVO GDJE SE NALAZI STANISLAV KROFAK NAKON RASKIDA SA MAJOM! Javno otkrio čemu se posvetio, svu energiju uložio je u jedno! (FOTO) Mimi Oro proziva! MAJA MARINKOVIĆ IMA KOMPLEKS OD MENE! Tijana Ajfon sve rijaliti cure usmjeri! Stanislav puno šara

ŠOK POTEZ ANITE STANOJLOVIĆ! Anđelu neće biti dobro, presjekla i donijela odluku, sve javno objavila (FOTO)

Objavio: RHT
24/07/2024 3:45 PM

Šok potez Anite Stanojlović

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Šok potez Anite Stanojlović

Pobjednica rijalitija, Anita Stanojlović, nakon 10 mjeseci provedenih u istom jedva je dočekala da neke stvari koriguje na sebi.

Anita važi za jednu od najljepših učesnica rijalitija, a sada je odlučila da svoj izgled osvježi.

Naime, ona je uradila iscrtavanje obrva, a rezultatom se pohvalila na društvenoj mreži Instagram. 

Photo: Printscreen Instagram/aniita.stanojlovic

Inače, prije samo nekoliko dana Stanojlovićeva je korigovala usne hijaluronom, ali se podvrgla i tretmanu ubrizgavanja botoksa u predjelu čela. 

Šok potez Anite Stanojlović

Photo: M.M./ATAImages

Da li ima u planu još intervencija kako bi svoj izgled dovela do željenog efekta, ostaje nam da vidimo. 

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Čitajte i:”SEKA ALEKSIĆ BIJESNA KAO RIS:”Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvjezdica

Seka bijesna kao ris

 Da li je moguće da niste pomislili da neke porodice ne mogu sebi da priušte hotele sa 5 i 15 zvjezdica. I da neke porodice jedva krpe kraj s krajem, ali žele svojoj djeci da priušte more… da vide more?  pitala je ona oštro, podsjetivši da i njena porodica ranije nije imala puno para, te da je more vidjela tek nakon što je sama zaradila novac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS