calendar

Četvrtak 1. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Fatima otkrila zašto su je svi ponižavali i priznala: Elme je moj život (VIDEO) UROŠ STANIĆ KROZ SUZE PROGOVORIO O PORODICI! Otkrio i da li ga se odrekao otac Tokom ljetne sezone otvoreno još devet graničnih prijelaza između BiH i Hrvatske MENSUR DRŽI ANELI U ŠACI!? “Govorio je on meni da to neće biti dobro” PRVO OGLAŠAVANJE BH. REPERA POSLIJE HAPŠENJA: Malo temperament i ja kakav jesam (FOTO) TRUDNA MILICA U OPEKOTINAMA! Zabrinuti fanovi (FOTO) NALAZ OBDUKCIJE: Beba pronađena u kontejneru u Bugojnu je ugušena ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Jana se odlično snalazi na selu, iako je rođena u gradu: Nerviraju me svađe sa Memom! “TUŽNA SAM…”(VIDEO) MMA BORCI napravili RUSVAJ U EMISIJI! Voditeljka u ŠOKU! Gdje je OBEZBJEĐENJE?! (FOTO, VIDEO) ISPLIVALA VELIKA ANITINA TAJNA: Ono što joj piše u dokumentima šokiralo je sve! “KANCER MI SE VRATIO, DISKVALIFIKOVALI SU ME!” Aleksandar Požgaj ekskluzivno o stravičnim momentima i KAMATARIMA Laka na koncertu u Goraždu poručio sugrađanima: Izdržite još malo, tunel Hranjen će biti 2025. hidžretske godine RASKRINKANA STANISLAVOVA AFERA: Proveo noć u hotelu sa Urošem? Žena i djevojčica (8) poginule u “sumnjivom” požaru: Druga djevojčica (10) u kritičnom stanju JANJUŠ ŠOKIRAO SVOJIM IZGLEDOM! Ne želi priznati šta je radio na licu, ali on ga je raskrinkao Još traje borba s vatrom iznad Tučepa i Podgore: “Turisti su bježali, ali ne zbog požara”

SOCIJALNA SLUŽBA I IVAN MARINKOVIĆ UZIMAJU ŽELJKA OD KULIĆA: “Komšije svaki dan prijavljuju, idem im na vrata”

Objavio: RHT
05/10/2023 4:08 PM

U novom ekskluzivnom izdanju emisije “Vatreno krštenje” autorki i voditeljki Miljane i Nevene Arsić, koja se emituje svake subote u 18 časova na televiziji “Hype”, ugostili smo bivšeg rijaliti učesnika Ivana Marinkovića.

Ivan nam je u emisiji govorio o odnosu sa sinom, Željkom Kulićem, kojeg ima sa rijaliti učesnicom Miljanom Kulić.

Međutim, budući da njihov sukob nije prestao, Marinković je u “Vatrenom krštenju” izrazio svoju zabrinutost za sina, koji živi kod porodice Kulić, budući da je čuo da navodno Socijalna služba svakodnevno dobija prijave od komšija u Nišu.

Kao najaktuelnija tema, nismo izbegli ni trudnoću Aleksandre Nikolić sa Filipom Carem, a Ivan je odgovorio da nije iznenađen što su isplivale prepiske sa Majom Marinković, znajući Cara i njegov karakter.

Celu turbulentnu emisiju sa Ivanom Marinkovićem, pogledajte u subotu u 18 časova na televiziji “Hype”, a u isto vreme nas možete pratiti i na Youtube kanalu “Hype.tv” gde će se emitovati uživo emisija kada i na televizijskom programu u subotu u 18 časova.

On je komentarisao i odnos sa Miljaninom majkom, Marijom Kulić, ali i sa Sinišom Kulićem. Naveo je da je Marijin najveći strah da im oduzme Željka, jer je Marija ta koja ga prvenstveno gaji, dok je Miljana u rijalitiju.

Marinković je u emisiji rekao da je Marija bila u alkoholisanom stanju navodno i tokom boravka u rijalitiju, ali da se to nije vidjelo, te da on to može da kaže jer je i sam bio alkoholičar.

Marinković je u “Vatrenom krštenju” prokomentarisao o Anu Ćurčić, kao i njen odnos sa Acom Bulićem.

Kao najaktuelnija tema, nismo izbegli ni trudnoću Aleksandre Nikolić sa Filipom Carem, a Ivan je odgovorio da nije iznenađen što su isplivale prepiske sa Majom Marinković, znajući Cara i njegov karakter.

Cijelu turbulentnu emisiju sa Ivanom Marinkovićem, pogledajte u subotu u 18 časova na televiziji “Hype”, a u isto vrijeme nas možete pratiti i na Youtube kanalu “Hype.tv” gdje će se emitovati uživo emisija kada i na televizijskom programu u subotu u 18 časova.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS