calendar

Petak 8. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Žena od Sultana otkrila zbog čega i dalje KOMUNICIRA sa Vukom Mobom i čemu se nada HAOS U NAJAVI! Otac od repera jasno i glasno otkrio detalje iz braka Ša i Vanje: “Vrijeđala ga je” POTPUNI HIT! Elektra URNEBESNOM čestitkom čestitala rođendan Marku Markoviću! (FOTO) ‘TIM NAŠIH LJEKARA DONIO ODLUKU’ TEODORA BALZAK NAPUŠTA ”ELITU”! Veliki šef poslao hitno saopštenje na adresu Bijele kuće! (VIDEO) ODLUČNA! Aleksandra Mladenović se seli, nećete vjerovati šta je zahtjevala da joj naprave majstori Omaž Milanu Mladenoviću: Konvoj obradio pjesmu “Sarajevo” legendarne grupe TAKI PROGOVORIO O TEODORI DELIĆ: “To je sve FEJK! Od Bebice i nje NEMA NIŠTA” EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecija BRUTALNO iskrena: „Anita je POKVARENA, koristi Matoru!“ (VIDEO) Ova “seks bomba” iz Holivuda slavi 70. rođendan VELIKI INTERVJU MIROSLAVA ILIĆA PRED KONCERT U ŠTARK ARENI! Pjevač otkrio ko mu je gost, ali i šta je sa duetom koji je želio da snimi OTKRIO DETALJE: Saša Matić OVU STVAR zamjera Prijovićki BOJANA SE GUŠILA U SUZAMA ZBOG IZDAJE: Pavlovićeva progovorila o djevojci koja je čeka napolju! Dnevni horoskop za 8. decembar: Bikovi raznovrsno se hranite, Vodolije pune ste samopouzdanja SVJEŽE RAZVEDENI! ELA DVORNIK mužu uputila oštru poruku: “Gutala sam tvoje fekalije jer ….”! STRES KAO UZROK?! Anđelina Đoli objavila da ima ozbiljan zdravstveni PROBLEM! ULOŽILA ŽALBU! Severina tužila Facebook zbog ovog PROBLEMA!

”SMETA JOJ NJIHOV MIR” Sita Ahmić dala svoj sud o odnosu Aneli i Janjuša, pa udarila na Maju Marinković!

Objavio: RHT
20/11/2023 9:20 PM

Odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić je od samog početka turbulentan, ali se ulaskom Maje Marinković, dodatno zakomplikovao.

Oni su juče imali žustru svađu ali su ovo jutro ipak dočekali u istom krevetu i kako se čini, sve su bliži ljubavnom odnosu.

Sada se oglasila Sita, sestra Aneli Ahmić, kako bi dala svoj komentar na ovu goruću temu.

Mislim da će Aneli i Janjuš konstantno tako se svađati i miriti, ona mu vjerovatno sada opet daje šansu da vidi da li će se nešto promijeniti ali ja mislim da neće. On će nastaviti da sa Majom ima kontakt i sve kao i do sada, jer ona je navalentna i smeta joj njihov mir – rekla je Sita i osvrnula se na Maju Marinković:

Osvrnula se na Majino trenutno ponašanje, ali i veze iz prošlosti:

Što se Maje tiče, ona je meni baš plitka. Mislim da ona nije velike pameti osim što se služi prljavim rječnikom i smetanjem drugim parovima. Međutim svaki od tih muškaraca gdje ona zasmeta na kraju nju ohladi i vrati se svojoj ženi ili djevojci. Tako da po meni ona je ta koja je nebitna, nevezano za slučaj Aneli i Janjuša, uzmimo svaki njen odnos – završila je Sita.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS