calendar

Nedelja 25. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GRAĐANI UZNEMIRENI! Užareni objekt pada prema zemlji, neobična pojava na nebu iznad BiH i Srbije “ZATVORILO MU SE OKO OD BOTOKSA” Svi u šoku zbog Mitra Mirića, pitaju se šta mu se desilo?! PRETUČEN UROŠ STANIĆ! Primio udarce u predjelu vrata i dobio jezive prijetnje, hitno prevezen u Urgentni centar PROROČICA VESNA OTKRILA SVE O STANIJI I ANELI? Miona gubi sve, a njega odnosi zla sudbina! “BOLESTAN JE, ŠALJE LJUDE ISPRED MOJE ZGRADE, MUČI ME!” Drama ispred Jeleninog doma, hitno se oglasila, evo kakav PAKAO se odvija PONOVO ZAJEDNO NA MJESTU ZLOČINA? Ko je kriv za brodolom, a ko će prvi reći izvini? ZVEZDAN SLAVNIĆ OTVORENO! ŽELIMO VRATITI DJECU! Kako žive Marko i Divna DNK SKANDAL! IVAN OBJAVIO JAVNO JELENINE GOLE FOTKE! Otvorio privatnu galeriju, pa poručio: “Za sve koje hoće njene, nastavljamo..” Fatima razbija po kuhinji! Put do Sultanovog srca je preko trbuha! Aneli sa NJIM u provodu?! Sada je sve jasno Janjuš je svo vrijeme imao razlog za strah! NISAM PROMIJENIO VJERU ZBOG DALILE! HAOS U STUDIJU! Dejan i Vesna u KLINČU BOL, LJUBAV I ŽIVOT? DANE I KRISTINA ROMANSA KOJA CIJEPA SRCE? Šok ispovijest Vesna Rivas kod Dejana Dragojevića: PROMIJENIO SI VJERU I REKLA SAM TI DA ĆE TI SE BALKAN SMIJATI! Da si me slušao ne bi bio sluga! MILJANA I MAJKA HAOS NA ULICI? Šta se dešava? LJUBAV JE KRIVA? Ivan vrišti (Hype Paparazzo) MAJKA KIKE ĐUKIĆ OTVORILA PANDORINU KUTIJU? Nije bilo samoubistvo?! “MUVAJU ME OŽENJENI!” Milica Todorović šokirala izjavom! Sve iznijela JAVNO!

SLIJEDI LI RASKID ANITE I ANĐELA?! Donio KONAČNU ODLUKU! (FOTO)

Objavio: RHT
21/08/2024 3:15 PM

SLIJEDI RASKID ANITE I ANĐELA?!

Anđelo Ranković napravio totalni haos na Instagramu!

Foto: Youtube.com/Zadruga Official

Bivši takmičar rijalitija Anđelo Ranković ponovo je privukao pažnju javnosti objavljivanjem fotografije iz teretane, Na njima se jasno vidi da je već uspio da nabije mišiće…

SLIJEDI RASKID ANITE I ANĐELA?!

Ova objava nije prošla neprimjećeno među pripadnicama ljepšeg spola, koje su bile oduševljene Anđelovim izgledom. A mnoge od njih se pitaju slijedi li njegov raskid sa Anitom?

Ranković je, inače, poznat kao osoba koja vodi računa o svom izgledu i redovno vježba. Nije iznenađenje što je postigao zapažene rezultate u teretani… Njegova posvećenost treninzima i fizičkoj kondiciji izaziva divljenje kod mnogih. A njegova fotografija iz teretane izazvala je lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Republika
Foto: Instagram

S obzirom na Anđelovu popularnost među ženskim dijelom publike, mnogi se pitaju kako će njegova djevojka Anita Stanojlović reagovati na pažnju koju Anđelo dobija od drugih djevojaka. Anđelo je javno isticao svoju vjernost i odanost Aniti. Ali, neizbježno je da će morati da se nosi s porukama i pažnjom koju drugi upućuju njoj upućuju Anđelu.

Anđelo je do sada pokazao da je posvećen partner i da cijeni svoju vezu sa Anitom, te je vjerovatno da će i ubuduće pokazati istu posvećenost i vjernost. Ipak, javnost je znatiželjna da vidi kako će se odvijati Anđelova veza sa Anitom u svijetlu njegove popularnosti. I pažnje koju izaziva svojim izgledom i pojavom.

Anita Stanojlović i Anđelo Ranković
Foto: Instagram


Pored pažnje koju privlači svojim fizičkim izgledom, Anđelo je takođe aktivan u svijetu zabave i medija. Sa brojnim projekatima i ambicijama, trudi se da ostvari uspjeh i izvan svijeta rijalitija. Njegovi fanovi sa nestrpljenjem iščekuju da vide šta će sljedeće Anđelo ponuditi u svom profesionalnom i ličnom životu.

Treninzi i fizička sprema


S obzirom na Anđelovu posvećenost treninzima i fizičkoj spremi, ali i na njegove buduće projekte, očekuje se da će nastaviti da privlači pažnju. Kako svojim izgledom, tako i svojim radom u zabavnoj industriji.

Anđelova objava iz teretane definitivno je izazvala veliku pažnju javnosti, a budućnost će pokazati kako će se nositi sa sve većom pažnjom koju privlači. Kao i kako će se odvijati njegova veza sa Anitom u svijetlu njegove popularnosti.

Pročitajte i: SAŠA MIRKOVIĆ OBJAVIO KADA SE OTVARAJU KAPIJE IMANJA! Dok je Dejan Dragojević obišao radnike i zabilježio vrlo zanimljive kadrove (FOTO/VIDEO).

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS