calendar

Subota 21. Jun, 2025

aktuelno ikonica Aktuelno
Gastoz pao u očaj nakon raskida sa Anđelom! Samo njih dvoje je večeras primio u društvo RAZOTKRIVENI ADAKTAROVI! Milione ne zarađuju samo od obrva – OVO JE ZAPRAVO ISTINA Objavljena lista najboljih evropskih plaža: Prvo mjesto zauzela je lokacija iz bajke ŽESTOKA TUČNJAVA U RIJALITIJU! Luka bacio Uroša kao frizbi – obezbjeđenje hitno reagovalo Nakon napuštanja rijalitija oglasio se Marko Đedović: Poslao ovu važnu poruku! Aleksandar Požgaj o supruzi: „SVEŠTENO LICE JE REKLO DA JE U NJOJ DEMON!“ Ludačka sreća čeka pet znakova horoskopa do kraja juna STEFAN SE ODAO! Nakon ovoga svi sumnjaju da je bio sa Anđelom EKSKLUZIVNO Jovana Cvijanović RASKRINKALA ljubavni trougao: „Pavle LAŽE da je bio sa Anđelom?! Gastoz je MANIPULATOR!“  (VIDEO) Novo poniženje za Aneli: Luka u sukobu sa Urošem priznao ono čega se najviše plašila Sunovrat nudizma u Crnoj Gori: Niko neće da zakupi plaže za posebne namjene Sofija i Terza brutalno napali Anđelu i uputili joj šokantne uvrede: Crnogorka jeca na sav glas! Pogledajte kako je Damir Brgulja skrivio saobraćajnu nesreću nakon koje je preminuo Benjamin Spahović (VIDEO) RASKRINKANA TAJNA AFERA STEFANA KARIĆA SA UČESNICOM RIJALITIJA: On je sada van sebe – hitno se obratio svojoj djevojci Rodila se nova ljubav u rijalitiju: Gastoz otkrio varnice između njih dvoje Kristijan nakon izlaska iz rijalitija uputio strašnu provokac*ju: “S*rem vam se u usta”

SLATKE LAZANJE SA SEZONSKIM VOĆEM: Očaravajuća poslastica koju ćete napraviti OČAS POSLA! (RECEPT)

Objavio: RHT
16/07/2022 9:31 AM

Slatke lazanje predstavljaju prilično nesvakidašnju poslasticu, ali kada je jednom budete probali, poželećete da na vašoj trpezi bude svakog dana!

voćne lazanje
Foto: Printscreen youtube/ SanRemoPasta

Ovo je jedna od varijanti slatkih lazanja sa svežim i suvim sezonskim voćem koja se pravi brzo, a pojede još brže!

Sastojci:

150 g lazanja
50 g suvih kajsija
50 g suvog grožđa
1 limun
600 ml mleka
2 kesice pudinga od vanile
1 pomorandža
2 kašike meda
1 jabuka
1 kruška
1 banana
50 g drobljenih badema
50 g šećera u prahu

Pročitajte i: BEZ JAJA I MLEKA: Ekspolozija ukusa-lešnik gnezdo!

Priprema:

1. U uzavreloj vodi obarimo lazanje.

2. Jabuke i kruške očistimo i stavimo u dublji sud. Dodamo banane, koje ćemo da isečemo na kolutiće, i sitno seckane kajsije (mogu i iz kompota). Prelijemo limunovim sokom. Dodamo suvo grožđe.

3. U šerpu na šporetu sipamo 500 ml mleka. Preostalo mleko sipamo u prašak za puding, pa razmekšalu smesu sipamo u uzavrelo mleko.

4. Kuvamo dok ne dobije potrebnu gustinu. Dodamo med i sok od pomorandže. Dobijenu smesu dodamo u sud sa voćem i promešamo.

5. Skuvane lazanje ređamo u nauljenu pravougaonu tepsiju. Preko premažemo filom od pudinga i voća, opet stavimo lazanje i opet fil.

6. Pecite 35 minuta na 200 stepeni.

Izvor: Kurir.rs

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar

Obavezna polja su označena sa * Vaša adresa neće biti vidljiva drugim korisnicima.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS