calendar

Ponedeljak 4. Novembar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
NOVA TRUDNOĆA U RIJALITIJU! Takmičarka traži hitan ginekološki pregled: “Bojim se” “ZORICA BRUNCLIK MI SE VIŠE NE JAVLJA!” Žena od sultana u D-castu o koleginici i ljubavi: Sve veze su mi bile promašaj! (VIDEO) Italijani uhapsili šest džeparoša iz BiH: Na meti bili turisti SOFIJINA SESTRA IZNIJELA TEŠKE OPTUŽBE PROTIV MILICE: Progovorila i o PRIJETNJAMA Neymar za godinu pauze zbog povrede zaradio 170 miliona eura: Ponovo se povrijedio Luka Silni NOKAUTIRAO BIVŠU SNAJKU ZORICE BRUNCLIK! Nova emisija na Hype TV: MMA MEČ! (VIDEO) Nakon potjernice Interpola: Uhapšen državljanin BiH u Zagrebu „Želim joj svu sreću sa Mateom!” Zola o vreloj akciji Miljane sa cimerkom iz rijalitija: Blokirao sam je… FILIP OBJAVIO OPROŠTAJNO SAOPŠTENJE! Svemu došao KRAJ nakon pomirenja sa Majom: “Zbogom…” Kolaps u “Beloj kući”: Učesnici krvnički zaratili – ovakav sukob još niste vidjeli… Baba Vanga je često govorila da su ova tri horoskopska znaka osuđena na mučenje! TERZINE PRIJETNJE TRUDNOJ MILICI LEDE KRV U ŽILAMA: Nisam NN osoba… ANALIZA ZIMSKE SEZONE 2024/2025: UTICAJ LA NIÑA NA PROGNOZU SNJEŽNIH PADAVINA “NAKAZO, SPAVALA SI SA ZMAJEM OD ŠIPOVA” Skandalozne tvrdnje o prošlosti učesnice rijalitija POST FESTUM NOVOSADSKE TRAGEDIJA – GORAN VESIĆ PODNIO OSTAVKU NA MJESTO MINISTRA! OBEZBJEĐENJE HITNO REAGOVALO: Žestok okršaj u rijalitiju! Evo šta je prethodilo DRAMATIČNIM SCENAMA (FOTO)

SLADOLED SA UKUSOM KEČAPA I PASULJA: Ovi ukusi su hit u Londonu

Objavio: RHT
08/11/2022 11:00 PM

Širom sveta poznati su najrazličitiji ukusi sladoleda, od onog sa ukusom sipinog mastila, do krompira, sa aktivnim ugljem koji ga boji kao i kornet u crno, kukuruza, junećih iznutrica, slanine, piva, rakije, kanabisa, konjskog mesa, masti irvasa, kravljeg jezika, ali i kavijara, pa je došao red i na onaj sa ukusom pasulja.

Foto: Flipside / ImageSource / Profimedia

Najnoviji projekat britanskih sladoledžija za najtoplije leto sastoji se od niza netradicionalnih ukusa koje, kako pišu britanski i američki mediji, pre možete naći u ostavi nego u frižideru za sladoled, a osim hajnc majoneza i kečapa tu je i ukus pečenog pasulja.

Foto: Andrea Bakacs / ImageSource / Profimedia

Sladolede je kreirala Anja Hindmaš, koja je za glavne sastojke iskoristila neke od najtraženijih začina i gotovih jela.

Jedan od najtraženijih je, kako mediji navode, ukus Hajncovog pečenog pasulja, čuvenih „Kveker“ ovsenih pahuljica, čaja…

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS