calendar

Ponedeljak 8. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GOTOVO! IVAN VRATIO JELENI BURMU! Marinković presjekao, prišao joj i izgovorio ove riječi, ona zanijemila od šoka Poznato ko će suditi polufinale Eura: Jedan naštimao meč prije 20 godina za 300 eura, drugi hapšen u BiH s Tijanom Ajfon HRVATICA S NAJVEĆIM GRUDIMA: Tražili joj sliku bez veša, ona objavila javno MILJANU KULIĆ SU PONIŽAVALI? Ekskluzivno za HYPE Marija Kulić otkrila PRAVI RAZLOG DISKVALIFIKACIJE pred samo FINALE Zavirite u vilu Gorana Bregovića u Crnoj Gori: IZDAJE JE ZA 5.000 EURA SMRT U DOMU ZMAJA OD ŠIPOVA! Povukao se nakon rijalitija, a sada ostao bez najvećeg oslonca u životu HIT LJETA! Sve žene će htjeti kupaći kostim kao Luna Đogani DUNJA ILIĆ TVRDI DA JU JE DEČKO PRETUKAO! Prijavila ga navodno policiji, van sebe: “Davio me je i lomio ruku” Sanja Maletić o porođaju u 52. godini: Borba je trajala 8 godina, Vanja je čudo OBJAVLJEN SNIMAK PRIJE DISKVALIFIKACIJE! Miljana Kulić pravila karambol, gađala kamenjem, obezbjeđenje je opkolilo (VIDEO) Otkrivamo ZAŠTO MARKO I DIVNA DNK ULAZE U IMANJE: Imaju ovakav izazov! KOME JE OVO LIJEPO?! Svi gledaju u ogromne usne Une Čolić Nezir Vilogorac ljubav prema Sarajevu pretočio u instrumentalu ‘Ornaments of Sarajevo’ Doktor Mladen Veletić iz BiH nagrađen za najbolji istraživački rad u oblasti liječenja raka mozga! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin i Arnel otkrili kakve ih privlače žene! Koga očekuju u spektaklu? (VIDEO) VELIČANSTVEN POSTUPAK SAŠE MIRKOVIĆA! Donio odluku da pomogne porodici čija je kuća IZGORILA U POŽARU

SKINULA SE MIONA JOVANOVIĆ! Objavljena provokativna fotografija, ovakvu je još niste vidjeli!

Objavio: RHT
29/04/2024 6:00 PM

SKINULA SE MIONA JOVANOVIĆ!

Svi čekaju reperovu reakciju

Miona i Ša
Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Mione Jovanović važi za jednu od najskromnijih učesnica Elite. Javnost je iznenđana nakon što su se pojavile njene fotografije na kojima pozira u donjem vešu.

Fotografije su izazvale brojne reakcije među njenim pratiocima, ali i van društvenih mreža.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Ša je Mioni strogo zabranio da se skida pred kamerama, te je ovo njeno ponašanje doživeo kao izdaju i nepoštovanje dogovora.

Pojedini pratioci podržali su Mionu, dok su drugi osudili ovakvo ponašanje, smatrajući da je prešla granicu. 

MIONA PRIZNALA SVE

Ispričala je voditelju kako se osjeća, te iznijela sve detalje, odnosno kako Ša utiče na njeno raspoloženje.

–Generalno se lijepo osjećam, ali danas ponovo – i ponovo, sam nervozna. Hoću mir, nemam ga zbog partnera. Neartikulisano ponašanje i vikanje. Trebala sam te stvari da promijenim, a promijenila ništa nisam! Nisam produbljivala, čista sam – ne radim ništa, a ponovo problemi i nervoza. Sinoć sam ga zamolila da me ispoštuje i da ne bude nikakvih scena. Imala sam neku intuiciju da će biti slikanja i negdje sam osjetila da će se desiti nešto. Zamolila sam ga da ne bude problema – rekla je Miona, pa nastavila:

– Rekao je: Nema smijanja na slici! Ti u svom svijetu, on u svom! Kada smo ušli u kuću on je počeo da divlja. Rekao mi je da neće biti sa mnom pošto ga lažem i svo vrijeme je vikao. Govorila sam da ućuti jer sam alergična na ljude koji viču. Stvarno to jezivo izgleda, jer on ne vidi svoju facu na šta liči… Nisam mogla da ga trpim, stvarno sam vidjela da me je iznervirao! Stvarno, u posljednje vrijeme niti ga vrijeđam, niti bilo šta tako da sam to riješila! Pretvorilo se sve to u jezivo nešto…

BONUS VIDEO: 

alo.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS