calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO)

SKANDAL! Nataša Šavija upire prstom u Stefana Karića: “Poslije suđenja sve ću da iznesem u javnost”

Objavio: RHT
21/03/2024 1:40 PM

Skandal!

Nataša Šavija šokirala je javnost kada je objelodanila da je prebijena. Ono što još više intrigira ovog jutra jeste poruka koju je ostavila za Stefana Karića sa kojim se sudi.

Skandal! Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija

Skandal! Foto: Printscreen Instagram/Ilustracija

Šavija osudila Karića


Naime, starleta je poslije niza fotografija o novom prebijanju i modricama koje je zadobila, stavila sliku Steafana Karića. Što ej izazvao kaos na društvenim mrežama, jer je znano da su njih dvoje već na sudu godinu dana. Upravo zbog povreda koje je kako je tada ispričala dobila od Stefana.

– Zamislite nasilnik postao brend? – napisala je Šavija uz sliku Steafana Karića koji nosi majcu sa natpisom “Može mi se”.

foto: instagram/printscreen

Stefan se za sada nije oglašavao, a Nataša je potom napisala još jednu poruku:

foto: instagram/printscreen

foto: instagram/printscreen

Sram vas bilo sve bre

Molim sigurnu kuću za nasilnike! Da mogu da pobegnu tri dana kad odvale neku ženu. Eventualno popiju neko piće u “Petrusu”. Au, kad iznesem sve poslije suđenja, neću stajati! Sram vas bilo sve bre, mrš iz države, na drugu planetu, vi ste odroni! Ovu sramotu ne znam kako opisati – napisala je Šavija obraćajući se direktno Stefanu Kariću.

Šta je pozadila svega uskoro će da se sazna, kao i zašto je Stefanova majca toliko iznervirala Šaviju. Ono što još više intrigira ovog jutra jeste poruka koju je ostavila za Stefana Karića sa kojim se sudi.

Starleta je javno obelodanila slike podliva i modrica i najavila da će posle suđenja sa Stefanom Karićem sve da ispriča!

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/Hypebih.ba/A.P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS