calendar

Nedelja 4. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANU KULIĆ VADE IZ MORA! Nije mogla ni da nasluti šta će joj se desiti, ŠOK! ANITA STANOJLOVIĆ U POLICIJI? STRAVIČNE PRIJETNJE!? Hitna reakcija nadležnih organa! BEZBJEDNOST JOJ JE OZBILJNO UGROŽENA? Kako je u Tuzli pao ubica iz Srbije: Predrag Ratković se skrivao kod sina Margarete Hadžić i članova obezbjeđenja pjevača Darka Lazića – Svi rade za Merseda Hadžića Švicarca EMINA JAHOVIĆ PRIJE SVIH OPERACIJA! Sa 21 godinu operisala ovo, a evo kako je izgledala! (FOTO) ASMIN PAKUJE KOFERE I ODLAZI! Ne može više da izdrži, hitno se oglasio i javno priznao TUGA U DOMU ANELI AHMIĆ! Sita objavila srceparajuću fotku OGLASIO SE FHMZ: Evo kakvo nas vrijeme očekuje sutra TRENUTAK KOJI ĆE SE PAMTITI! Pogledajte momenat kada je Đoković dobio u ruke zlato na Olimpijskim igrama! ISPLIVALA PORAŽAVAJUĆA ISTINA O MIONI?! Ša doživio nervni slom, nastao neviđeni haos, Jovanovićeva satjerana u ćošak! Željka Jurišić nova kraljica bakšiša: Dva šeika na svadbi u Tuzli je zakitila hiljadama dolara Ovo je pjevačica koju je Sandra Afrika zatekla u stanu s dečkom NOVAK NIKADA OVAKO NIJE PLAKAO Pao je na zemlju i počeo da drhti, pa otišao kod porodice (VIDEO) Novak Đoković osvojio olimpijsko zlato i zaokružio kolekciju najvećih teniskih trofeja JEZERO ODNIJELO DVA ROĐENA BRATA: Od posljedica utapanja u jezeru Mandek preminuo i drugi mladić iz Livna SKANDAL EPSKIH RAZMERA U NAJAVI! Anita pozvala Bojanu na okršaj i dobila BRUTALAN ODGOVOR (FOTO) SORAJA ŽIVI U STANU OD OSAM MILIONA EURA! Ima 440 kvadrata, privatan park i šoping centar, velnes sobu…

SKANDAL EPSKIH RAZMERA U NAJAVI! Anita pozvala Bojanu na okršaj i dobila BRUTALAN ODGOVOR (FOTO)

Objavio: RHT
04/08/2024 4:30 PM

SKANDAL EPSKIH RAZMERA U NAJAVI

Pavlović žestoko uzvratila pobjednici rijalitija

Pobjednica posljednjeg rijalitija Anita Stanojlović izazvala je svoju nekadašnju cimerku Bojanu Pavlović na “lajv” meč na društvenoj mreži TikTok. I to nakon prozivki koje je dobila od nje.

Foto: Printscreen

 Maloprije sam vidjela da me je Bojana prozivala. Eto, neka joj neko prenese da je izazivam na “lajv” meč, pa da riješimo šta imamo! – poručila je Anita javno.

SKANDAL EPSKIH RAZMERA U NAJAVI

Bojana se danas oglasila putem storija na društvenoj mreži Instagram i brutalno odgovorila Aniti, koju je žestoko potkačila.

– Na šta me tačno izaziva ova Grabljivica? Vodim intelektualne razgovore sa ljudima koji znaju bar dvije prosto proširene – odbrusila je Bojana.

Republika
Bojana odgovorila Aniti putem storija

Ali, to nije sve. Bojana je uz objavu dodala i pjesmu “Bajadera”, koju izvodi Viki Miljković, te tako aludirala na aferu “Bajedara”. U njoj je, podsjetimo, upletena Anita.

Podsjećanja radi, Radomir Taki Marinković, koji je čest gost hotela u kom je Anita usnimljena, govorio je o ovoj aferi.

Ima tu svačega

 Vidio sam snimak, ja sam to znao unapred. Maja je znala neke stvari unaprijed, ali nikad nije htjla da ocinkari. Ne bih želio mnogo da pričam o tome. Ima tu svačega. Šta ste vidjeli vi, to sam vidio i ja. Znam, ali ne bih da otkrivam više o tome. Te djevojke su ušle u rijaliti da se peru. Zna i Maja, ali neće da priča o tome, mi se ne bavimo prljavim stvarima. Da je Maja bila tamo, unakazili bi je – poručio je Taki za nedavno.

Pročitajte i: Evo kakvo vrijeme nas očekuje naredne sedmice.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS