calendar

Ponedeljak 9. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANĐELA ĐURIČIĆ OPET GURA BANANU! Crnogorka PREDMET SPRDNJE na mrežama: “OVAJ PUT JU JE BAR OGULILA! BANANAMEN se vratio” KONAČNO JASNO SVE VEZANO ZA MAJU I STANISLAVA! Jedan detalj sve otkriva (FOTO) Snažno nevrijeme pogodilo bh. grad: Ulice pod vodom, otežan saobraćaj (VIDEO) EVO OD KADA SE ZNAJU GASTOZZ I ANELI! SVE SE SAZNALO! Ahmićeva pokušavala ovo da sakrije kao zmija noge! Procurili skandalozni detalji! (FOTO) PRIJOVIĆKA GUBI SVE ZBOG BRENINE CRNE MAGIJE? OVAJ RIJALITI PAR SE GASI BUKVALNO? PROROČICA VESNA OTKRIVA Asmin EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Otkrio da li ULAZI U RIJALITI! Spomenuo Staniju – evo kakva je situacija dok mu BIVŠA ANELI MJERKA GASTOZA! ARNEL OBJAŠNJAVA KAKO JE JANA POSTALA BOSANKA! Fatima prevrnula očima! “JA IMAM PAPIR DA NE SMIJEM U RIJALITI” Skandal! Ova učesnica SVA ISKRIVLJENA U LICU! Razbijala kapiju (VIDEO) Doživio emotivni slom! Arnel Karić ZAPLAKAO nepoznatoj djevojci NELE KARAJLIĆ O SARAJEVU, “ZABRANJENOM PUŠENJU” I ŽIVOTU NA BALKANU! Ispovijest u jednom dahu! (HYPE PAPARAZZO) EKSKLUZIVNO! Otkrivamo kako izgleda Gasttozzova DJEVOJKA! Krije je kao zmija noge, a već neko vrijeme ŽIVE ZAJEDNO (VIDEO) Ovi horoskopski znakovi najbolje raspolažu sa novcem RADOST I SLAVLJE U KUĆI NAŠEG GLUMCA! Dragan i njegova izabranica ne skidaju osmijeh s lica! Koji je razlog njihove sreće Nastavlja se suđenje roditeljima dječaka ubice sa Vračara! ZATVORENO ZA JAVNOST “Kao POKONDIRENA TIKVA!” Bahata Anđela BJESNI jer NIJE POPILA KAFU! Urnišu je na mrežama: “Helga, Madam Prdež…” (VIDEO) Lopez snimljena tokom prisnog druženja s oženjenim holivudskim ljepotanom: Držanje za ruku privuklo paparace

“SINIŠA KULIĆ JESTE PRETUČEN!” Isplivali detalji iz POLICIJSKOG ZAPISNIKA? (FOTO)

Objavio: RHT
09/09/2024 12:30 PM

Isplivali detalji policijskog zapisnika

Porodica Kulić danima prolazi kroz pakao! Naime, sada su isplivali svi detalji iz policiskog zapisnika!

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, jedne od najpopopularnijih rijaliti učesnica na ovim prostorima, objavila je saopštenje na Instagramu sa uznemirujućim sadržajem. Ona je, naime, sve obavijestila o neprijatnosti koja im se dogodila. Naime, njen suprug Siniša je doživio torturu od obezbjeđenja u Šimanovcima. Kako je objavila na svom Instagramu bila je zabrinuta za njegov život.

Foto:instagram:samorealno/yt/zadruga

Na društvenim mrežama su se pojavile brojne špekulacije. Fanovi su šokirani skandaloznim ponašanjem obezbjeđenja, a danas su isplivali detalji iz policijskog izvještaja:

Isplivali detalji policijskog zapisnika

Upravo mi je drug, iz policijske stanica Ruma, prenio tačne informacije o Siniši Kulić! I o događaju od sinoć. Da, istina je … Siniša jeste pretučen od strane obezbjeđenja. Kako stoji u zapisniku, Siniša je zalutao autom tražeći apartman 6. – piše i dodaje:

Foto: Printscreen instagram:samorealno

Presrelo ga je privatno obezbjeđenje u crnom i bahato se ponijeli. Siniša je uzvratio i tada su ga pretukli. Šta god da je Siniša rekao ili učinio… Čovjek koji otežano govorii teško stoji na nogama zbog bolesti, nije smio tako biti pretučen. Ovo će se vjerovatno pokušati prekriti, ali postoje i oni, koji imaju dokaze -glasila je objava.

ZAŠTO JE PRETUČEN IVAN MARINKOVIĆ? “Ima nekoliko neprijatelja iz rijalitija”

Pročitajte i: ZAŠTO JE PRETUČEN IVAN MARINKOVIĆ? “Ima nekoliko neprijatelja iz rijalitija”.

Foto: Youtube.com/Zadruga Official, Shutterstock

Ivan Marinković je nekoliko dana prije početka rijalitija napisao da je navodno odustao od takmičenja. Jer, kako pišu mediji, dobio je batine od nepoznatih napadača. 

Ivana su dvojica momaka sačekala dok se šetao po gradu i sa leđa ga napali, a zatim mu zadali ozbiljne udarce u predijelu glave i lica. Kao i stomaka. Jedva je uspio da izvadi svoj telefon i nazove Hitnu pomoć…

– Ivan je krenuo iz stana da završi neke obaveze i to se sve desilo oko devet uveče…

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(hypetv.rs/hypebih.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS