calendar

Utorak 3. Septembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
BILA JE VJERENICA BORE ĐORĐEVIĆA: Posvetio joj je pjesme od kojih je jednu doživjela kao STRAŠNU OSVETU! KOME JESEN DONOSI UNAPRIJEĐENJE I POVEĆANJE PLATE: Stiže vrijeme obilja i VELIKE promjene za ove horoskopske znakove! “U SEDMOM MJESECU TRUDNOĆE DOLAZE DA TE HAPSE ZBOG KRIMINALNIH RADNJI” Asmin iznio stravične optužbe na Anelin račun, SKANDAL KAKVO STE IMALI DJETINJSTVO? Šta ste sanjali da vas čeka kad porastete? Poslušajte odgovore Sarajlija Stanje na požarištu na Bjelašnici pogoršano, zatražen angažman helikoptera OSBiH “ŽAO MI JE KRUNE ŠTA SVE GLEDA!” Deniz Dejm okrivila Janjuša za sve ABORTUSE “I Aneli i Maja su se OČISTILE! Niko neće NJEGOVO DIJETE!” (VIDEO) Džej Lo se u bijelom kupaćem kostimu osvetila Afleku: Sad vidi šta je izgubio ANĐELA U SUBOTU ULAZI U RIJALITI SA ZVEZDANOM? HOĆE LI SE PONOVO BRUKATI, ILI? Sve na dlanu otkrivamo Elmedin je postao Robin Hud iz Gornje Višnjice: Pošto mi se šunjaju oko kuće, PRAVIM LUK da ih skidam k’o jabuke ŠOK! RASKRINKANA MATORINA AFERA SA OVIM RIJALITI UČESNIKOM! On zanijemio od šoka, SKANDALČINA! OPLJAČKAN MUZIČAR! Otkrio šta mu je sve nestalo iz automobila CAR NADMAŠIO STANISLAVA: “Više ne pušim travu…” (FOTO) Ovo je 10 benefita magnezijuma za naše zdravlje Polskaja: Umjesto da ljudima obezbijedi vodu, Nićić se bavi mojim brakom “Fejsbuk gradonačelnik” ne žali novac građana na svoje zdravlje i komfor, a kada građanima treba riješiti problem – napada žene i provocira sa mora! ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Morate znati uživati u prirodi! “Tek onda ste napunili baterije za savršen život…” (VIDEO)

SILVIJA ĐOGANI SE DRUŽI SA SLOBOM I JELENOM RADANOVIĆ: “Obožavam ih, dovodili su djecu u naš vrtić”

Objavio: RHT
08/11/2023 11:59 PM

Silvija Đogani, kćerka Slađe Delibašić i Đoleta Đoganija, bila je gošća u emisiji “Amidži šou” sa svojom majkom i govorila o porodičnim odnosima.

Došao je zatim trenutak i da Silvija odgovori na teška pitanja, a jedno je bilo vezano za njen odnos sa rođakama Lunom i Ninom Đogani.

Nakon skandala sa rodicama, ona je odlučila da ovog puta prešuti, ali ih je ipak potkačila.

– U kakvim si odnosima sa Lunom i Ninom? – pitao je Ognjen.

Nemam komentar na to pitanje. Dobila sam povratnu poruku onako ne baš lijepu kad sam odgovorila na pitanja novinara, tako da više ne odgovaram – odgovorila je Silvia, koja je potom pjevača Slobu Radanovića i njegovu suprugu Jelenu digla u nebesa, a poznato je koliko je Luna nekada bila zaljubljena u pjevača.

– Družim se sa Jelenom i Slobom, obožavam ih. Jelena je dovodila djecu kod nas u vrtić – istakla je Đoganijeva.

Podsjetimo, Sloba Radanović prevario je u rijalitiju “Zadruga 1”, svoju tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa blogerkom Lunom Đogani. Njihov odnos bio je veoma turbulentan tokom trajanja rijalitija, a po završetku istog pevač se razveo od Kije, a sa Lunom je prekinuo svaki kontakt.

BONUS VIDEO:

Hypetv/SD.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS