calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu SLOBA RADANOVIĆ ZAVRŠIO NA INFUZIJI! Odmah se oglasila njegova supruga, otkrila u kakvom je stanju sada RASKRINKANO PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ! Ovu fotku bi spalila da može, konačno isplivalo sve! Nada Obrić šokirala javnost prizanjem: Svi moji bivši muževi su bili nevjerni! Crna rupa u Pacifiku pokrenula teorije zavjere: Mjesto koje sije smrt MUŽ SANJE KUŽET ORGANIZOVAO GALA PROSLAVU! Slavi rođenje sina, a ovaj pjevač je zadužen za atmosferu MIONA I ANELI UHVAĆENE KAKO PRIČAJU U ŠIFRAMA: Mislile da ih kamera ne snima, pa se dotakle Stanislava, šok Ko je novi momak Meline Džinović? Pričalo se da su zajedno dok je još bila s Harisom HITNO SE OGLASILA MIONINA MAJKA! Niko ne može da vjeruje šta je priznala, Jovanovićka će doživjeti nervni slom! Svi frajeri Monike Beluči: Ne voli klasične ljepotane, ona voli ružne muškarce INTIMNE FOTKE MUŽA VERICE RAKOČEVIĆ! Veljko u gaćama, društvene mreže gore! ŠOKANTNO (FOTO) U ovoj životnoj dobi žene će najčešće prevariti svog partnera Džoker s klupe uništio snove cijele Njemačke i lansirao “Crvenu furiju” u polufinale PROGNOZA ZA VIKEND: Temperatura zraka iznad trideset stepeni “Krila sam da Marija Šerifović čeka sina!” EKSKLUZIVNO! Sani Armani razotkrila pjevačicine TAJNE! (VIDEO) NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ! Ovako je izgledala na maturi prije 14 godina: Ne liči na sebe

SAVRŠEN RUČAK ZA SVE PRILIKE: Pohovana piletina sa pavlakom, majonezom i senfom, gala ukusno jelo!

Objavio: RHT
29/09/2022 9:45 AM

Ne zahteva puno pripreme, plus je vrlo ukusan i obilan

Foto: Printscreen/Youtube

SASTOJCI

  • 1 parče svežih pilećih prsa
  • pavlaka (3 kašike)
  • 1 puna kašika majoneza
  • 1 kašičica senfa
  • prstohvat soli
  • prstohvat bibera
  • prtstohvat belog luk u prahu
  • prezle

UPUTSTVO ZA PRIPREMU

1. iseći pileća prsa na tanje filee
2. sjediniti pavlaku, majonez i senf, začiniti po želji solju, biberom i belim lukom u prahu
3. u smesu ubaciti isečene filee lepo umešati i ostaviti da odstoji 30 minuta

4. svako parče sada uvaljati u prezle i staviti u pleh koji je prekriven pek papirom
5. peći na 180 stepeni oko 20 minuta
6. poslužiti toplo uz salatu i krompir pire

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS