calendar

Sreda 14. Maj, 2025

aktuelno ikonica Aktuelno
Uroš žest*ko opl*o po Eni, smatra da podilazi Gastozu i Matoroj jer je DRŽE U ŠACI! (VIDEO) Emelin Fetić oduševio novom obradom hita “Zar i danas” BUDI DIO NOVE SERIJE HYPE PRODUKCIJE! Prijavi se na kasting! SAŠA MIRKOVIĆ IZAŠAO IZ BOLNICE: “Ub*ca! Kukavica! Bježi od policije, kao što sam i rekao!” Obraćanje vlasnika Hype imperije nakon pokušaja LIKVIDAC*JE Ena eksplodirala na spomen njegovog imena: “Sram te bilo zbog pitanja!” Neviđeni haos Ž*STOK SU*OB MUNJEZA I MATEJE: Kakve ti kodekse imaš? Ova jednostavna rečenica može zbližiti partnere MARKO I IVAN OTRAČALI DRAGANU: Samo joj se pažnja dopada! UJAK RAZOTKRIO PLANOVE STEFANI GRUJIĆ: “Majka joj smišlja afere zbog profita” Želite smršaviti bez gladovanja? Nova studija tvrdi da je ovaj metod efikasan kao i povremeni post! “Pokazao mi je svoje pravo lice!” Mimas raskinula sa Grujom: Izdaju sa ovom učesnicom neće mu oprostiti VRIJEME JE ZA SPEKTAKL U BEOGRADU! VELIKA AUDICIJA “HYPE ZVEZDE”! Šahza Rešić pretu*la svekra kako bi spasIa svekrvu i postala legenda sela Repuh kod Živinica: “Volim da izud*ram muškarca, duša mi je…”(VIDEO) ALEKSANDRA ŠPIJUNIRALA, PA SVE ISPRIČALA MIMAS: Ona se namjerno tuširala kad i on! Prvo oglašavanje rijaliti učesnice nakon hapšenja: Uputila emotivnu poruku Ne možeš da voliš, pa da ne voliš! Ivan nježno polju*io Aleksandru, razmjenjivali nježnosti i osmijehe u dvorištu – blistaju od sreće!

SAVRŠEN RUČAK ZA SVE PRILIKE: Pohovana piletina sa pavlakom, majonezom i senfom, gala ukusno jelo!

Objavio: RHT
29/09/2022 9:45 AM

Ne zahteva puno pripreme, plus je vrlo ukusan i obilan

Foto: Printscreen/Youtube

SASTOJCI

  • 1 parče svežih pilećih prsa
  • pavlaka (3 kašike)
  • 1 puna kašika majoneza
  • 1 kašičica senfa
  • prstohvat soli
  • prstohvat bibera
  • prtstohvat belog luk u prahu
  • prezle

UPUTSTVO ZA PRIPREMU

1. iseći pileća prsa na tanje filee
2. sjediniti pavlaku, majonez i senf, začiniti po želji solju, biberom i belim lukom u prahu
3. u smesu ubaciti isečene filee lepo umešati i ostaviti da odstoji 30 minuta

4. svako parče sada uvaljati u prezle i staviti u pleh koji je prekriven pek papirom
5. peći na 180 stepeni oko 20 minuta
6. poslužiti toplo uz salatu i krompir pire

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar

Obavezna polja su označena sa * Vaša adresa neće biti vidljiva drugim korisnicima.

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS