calendar

Petak 8. Decembar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILICA PAVLOVIĆ POKAZALA LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE: Ovakvu je rijetko viđamo! ŠOK! Sanja Vučić trudna!? Pjevačica odlučila da progovori o trudnoći! Evo šta je rekla Dragana Mitar doživjela nervni slom: “Ko širi laži o meni i Fetiću” MILJANA NAPALA OBEZBJEĐENJE Pogodila ga u glavu! Anelina sestra Sita otkrila kako majka reaguje na njenu vezu sa Janjušem, pa se osvrnula na Asmina Durdžića: Norin tata je izjavio da NE ŽELI DA JE IZDRŽAVA! CITY HYPE: Mirka Vasiljević o odnosu sa fudbalerom Vujadinom Savićem! TANJA SAVIĆ PRED SUĐENJE SA BIVŠIM SUPRUGOM OD DOMA NAPRAVILA BAJKU! Jelka duplo veća od nje, a evo ko joj je pomogao (FOTO) TRUDNIČKI STOMAK U PRVOM PLANU: Aleksandra i Car zagrljeni pored novogodišnje jelke Žena od Sultana otkrila zbog čega i dalje KOMUNICIRA sa Vukom Mobom i čemu se nada HAOS U NAJAVI! Otac od repera jasno i glasno otkrio detalje iz braka Ša i Vanje: “Vrijeđala ga je” POTPUNI HIT! Elektra URNEBESNOM čestitkom čestitala rođendan Marku Markoviću! (FOTO) ‘TIM NAŠIH LJEKARA DONIO ODLUKU’ TEODORA BALZAK NAPUŠTA ”ELITU”! Veliki šef poslao hitno saopštenje na adresu Bijele kuće! (VIDEO) ODLUČNA! Aleksandra Mladenović se seli, nećete vjerovati šta je zahtjevala da joj naprave majstori Omaž Milanu Mladenoviću: Konvoj obradio pjesmu “Sarajevo” legendarne grupe TAKI PROGOVORIO O TEODORI DELIĆ: “To je sve FEJK! Od Bebice i nje NEMA NIŠTA” EKSKLUZIVNO! Maca Diskrecija BRUTALNO iskrena: „Anita je POKVARENA, koristi Matoru!“ (VIDEO)

Sarajevska pijaca Kvadrant očišćena nakon požara: Očekuje se da ubrzo počne s radom

Objavio: RHT
19/11/2023 6:30 PM

Radnici KJKP “Tržnice-pijace” Sarajevo raščistili su ostatke na poslovnoj jedinici Kvadrant, nakon požara od 5. novembra ove godine. U tom požaru uništeno je 80 posto prodajnih boksova.

Foto: vijesti.ba

“Kompletan kolektiv preduzeća stavio se na raspolaganje, te su zajedničkim djelovanjem, danonoćno, odvozili neupotrebljivi materijal da bi došli do cilja a to je ponovna uspostava rada pijace”, naveli su iz KJKP “Tržnice-pijace”.

Bezrezervnu pomoć su, ističu, svakodnevno pružali i zakupci, koji su s porodicama dolazili na lokalitet te pružali pomoć radnicima “Tržnica-pijaca”. 

Kako su rekli, sve ovo se ne bi moglo tako efikasno uraditi bez mehanizacije i ljudstva koju je od prvog dana na raspolaganje stavila Uprava KJKP “Rad”, kojoj se iz “Tržnica-pijaca” zahvaljuju. 

“Uprava preduzeća poduzima sve moguće radnje da se ponovno, istim kapacitetom, stavi u funkciju rad te pijace. Već organizujemo prenos prodajnih boksova, sa drugih poslovnih jedinica, očekujemo da ćemo u konačnici imati funkcionalnu pijacu u što kraćem roku”, poručili su iz KJKP “Tržnice-pijace” Sarajevo.

BONUS VIDEO:

Hypebih.ba/ bhrt/fena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS