calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Kćerka Nikol Kidman debitovala na modnoj pisti: Tek joj je 16 godina, a već je zvijezda Najviša isplaćena mjesečna plata u Republici Srpskoj skoro 250.000 KM! NA SEDAM SPRATOVA! Evo kako izgleda mladenačka torta Aleksandre i Stevana! (FOTO) Đole Đogani: Nisam ja bio taj zbog koga se desio razvod… “Bio sam izgubljen, nisam znao kako dalje!” ŠOKANTNI DETALJI “MIONA ĆE ZAVRŠITI ISTO KAO ŠA” Krofak nikad BRUTALNIJI “Čim sam čuo njihovu novu pjesmu, odmah sam je UGASIO” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ” Dnevni horoskop za četvrtak, 3. oktobar 2024: Lavovi pronalaze balans između poslovnog i privatnog života, Jarčevima se svi dive, Ribama potreban predah, a Vama? Britanija u suzama zbog Kejt Midlton! Svijet zanijemio zbog nove fotografije voljene princeze! Elmedin intelektualac! Igramo igre, a vas dvije ovako učite! Ovo vam je kao škola, jer nema profesora koji ovo zna Dokazano! Znate li koja je najpopularnija poza u seksu? Boba Živojinović saslušan zbog prevare: Tereti se da je na prevaru “zaradio” 600.000 eura HYPE PAPARAZZO Milan Kalinić u JEKU priče o RAZVODU proveo noć OVDJE?! Napadnuta djevojčica u Trebinju, otac izjavio: U strahu smo Mama Džehva u suzama! Sin i snaha se preselili sa bebom u Dubai! Nakon priče da se Janjušev lokal zapalio: Provjerili smo sve, šta radi i šta je poručio Terzi? ŠOK Fatima tužna došla da se igra sa papagajem, suze same krenule! “UDALA SAM SE ZA ČOVJEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to”

ISPLIVALA ŠOK PREPISKA! Sandra Rešić IZNAMIJEŠTALA Matoru? “SVE ŠTO JE MATEA PRIČALA JE DIKTIRALA SANDRA”

Objavio: RHT
02/04/2024 4:40 PM

Sandra Rešić IZNAMIJEŠTALA Matoru?

Jovana Tomić Matora ušla je u rijaliti nakon bračnih zavjeta koje je dala Aniti Stanojlović u Crnoj Gori.

One su sklopile prvi rijaliti gej brak, koji je bio kratkog daha.

Sandra Rešić IZNAMEŠTALA Matoru?
Foto: YT printscreen/zadruga official

Naime, po ulasku u rijaliti, saznalo se za Anitinu aferu sa iznesnom Mateom, nakon čega je došlo do raskida između Matore i Anite.

Drama koja je uslijedila bila je potresna za sve gledaoce, a šok je uslijedio kada je u rijaliti ušao Anđelo Ranković.

Anita je do tog momenta molila Matoru za oprost, a onda je preko noći ušla u vezu sa Rankovićem sa kojim je i dan-danas.

U međuvremenu smo svjedočili javnom izlaganju izvesne Matee i suočavanju sa Matorom u rijalitiju, a sada je iaplivala prava istina koja će šokirati sve!

SANDRA REŠIĆ IZNAMIJEŠTALA MATORU

Naime, Ermina Pašović, Matorina prijateljica, izbacila je prepisku u kojoj se otkriva da je Matorina prijateljica Sandra Rešić ta koja je Matei diktirala šta da kaže i koja stoji iza njenog javnog pojavljivanja.

Photo: Printscreen Instagram/sandra_resic

– Ako ulazite vezano za temu “Matora”, da znate i slobodno iznesite, ja Imam sve crno na bijelo- počela je Ermina u poruci upućenoj Jeleni Ilić.

– Sve ću potvrditi! Resićka je iznamiještala Matoru napolju sa Mateom… Čak je ona ta koja je natjerala Mateu javno da izađe u emisiju… – šokirala je ona.

Sandra Rešić iznameštala Matoru
Foto: Instagram printscreen/ermina pasovic

DIKTIRALA MATEI SVE

– Smjestila je u stan kod Đedovića I svaku riječ koju je iznijela, to joj je Resićka diktirala. Imam sve šta joj je diktirala, pritom je uvalila i Đedovića.

– Njen najveći neprateli joj je Resićka… I u momentu kad se to iznese izbacujem ja sve glasovne poruke.

Uskoro opširnije.

Kako će Matora reagovati ostaje nam da saznamo

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS