calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024: Bik u ljubavnoj turbulenciji, Djevica mora da “presječe” TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene

SADA JE SVE PRIZNALA: Zbog odluke koju je morala da donese bila je pod stresom!

Objavio: RHT
06/10/2022 4:00 PM

Kejt Midlton deluje kao osoba koja čvrsto stoji na zemlji, ali to uopšte ne znači da se ne suočava sa stresnim situacijama kao i običan svet

Svima omiljena britanska princeza i buduća kraljica, Kejt Midlton, poznata je kao žena koja nikada ne skida osmeh sa lica. Za razliku od svoje snaje, Megan Markl nema naviku da jadikuje i priča o svojim intimnim brigama u javnosti, ali je ovoga puta odlučila da otvori srce i priznala šta je najviše mučilo od 2011. godine, kada se udala Princ Vilijama.

Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Tokom obilaska porodilišta nove bolnice Royal Surrey County, Kejt je razgovarala sa novopečenim majkama i podelila sa njima da je za nju najstresnija stvar svih godina od kada je postala član kraljevske porodice odluka kako će imenovati njeno troje dece. Kejt je priznala da su ona i princ Vilijam bili pod velikim stresom zbog imenovanja sinova i ćerke, a Kejt je čak objasnila i da zbog toga niije mogla da spava noću.

Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Podsetimo, Kejt i Vilijam imaju troje dece, princa Džordža koji će jednog dana postati kralj, princezu Šarlot i najmlađeg princa Luisa. „Razgovarala je sa majkama o tome koliko je teško doneti odluku o imenu deteta i kakvu odgovornost to podrazumeva. Mnogi mladi roditelji pokušavaju da pronađu najbolje ime za svoje dete, ali im nije uvek lako i Kejt bi mogla da se poistoveti sa njima“, rekao je doktor Stabs, koji je bio na smeni kada je Kejt posetila bolnicu.

BONUS VIDEO:

Izvor: najzena.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS