calendar

Subota 10. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ovako se slavi medalja: Nikola Jokić skinuo majicu i zapjevao Danijela Martinović konačno sretna u ljubavi: Osoba sam od trenutka Počeo protest u Beogradu: Građani se protive kopanju litijuma, poručuju da rudnika neće biti ŽELJKU SAMARDŽIĆU NEIZLJEČIVA BOLEST PROMIJENILA ŽIVOT IZ KORJENA! Pjevač otkrio sve o terapiji, pa rekao ko mu je bila najveća podrška! Ralf Schumacher uživa sa svojim momkom, razmjenjivali poljupce na jahti Rijeka ljudi na dženazi bivšem igraču i treneru Sarajeva Dženanu Uščupliću LUKASOVA KĆERKA SA ĐOKOVIĆEM Viktorija u Novakom društvu, njena majka objavila sve javno, pa poslala jaku poruku! Nina Badrić pokazala čime raspolaže: Skinula se u bikini pa izazvala lavinu komentara BOGDAN SPREMIO JOVANI SPECIJALNO IZNENAĐENJE NAKON SAZNANJA POLA BEBE! Ona je ovo dugo priželjkivala, a sada će joj on to i ostvariti! EKSKLUZIVNO U EMISIJI D-CAST KARAĐORĐE SUBOTIĆ: Progovorio o kćerci Aleksandri, kriminalnoj prošlosti, kao i o ocu svoje unuke Magdalene! Uhapšena nastavnica srednje škole,iskoristila maloljetnog učenika: “Idem u zatvor, jel da? Idem? Izgubit ću sve, posao, porodicu, supruga…” JELENA ĐOKOVIĆ PITALA VIKTORIJU BEKAM ZA SAVJET! Žena najboljeg tenisera svijeta otkrila da je bila anksiozna zbog ovoga! Evo ko se najviše u Evropi ljuti, a ko je pod stresom: U koju grupu spada BiH “MOŽETE DA ME VIDITE SAMO U CRKVI!” Sin Dragane Mirković šokirao odgovorom na pitanje koje je dobio, pa pokrenuo lavinu komentara! (FOTO) Lijepa Ana ostavila najboljeg na svijetu? Povukao se sa Olimpijskih igara, a sad je ostavio sve u šoku “PRAVO SA JULIJSKIH ALPA U LISOVIĆE STIŽE!” Saša Mirković ima novi kec u rukavu! Evo ko stiže na IMANJE, bez nje ne može da počne! (FOTO)

Ša “zaronio” u Mionino međunožje! Zgrozili javnost

Objavio: RHT
13/07/2024 6:00 PM

Ša “zaronio” u Mionino međunožje

Miona i Ša su ponovo uspjeli zgroziti javnost

Foto: Instagram/printscreen

Kako se bliži kraj rijalitija, tenzija su sve je veća, a Miona Jovanović postaje sve nervoznija. Zbog činjenice da će se suočiti s porodicom, ali i hejterima.

Ša “zaronio” u Mionino međunožje

Naime, Miona je u rijaliti ušla kao zauzeta djevojka, a vrlo brzo je pala na šarm Nenada Aleksića Ša. Sa kojim je prevarila Stanislava Krofaka, koji je kasnije ušao u rijaliti.

Iako su dugo krili istinu od javnosti, ispostavilo se da Miona i Ša jesu imali se*sualne odnose pred kamerama. Ali, pjevačica ih je ukinula reperu, kad se javno pohvalio njihovom intimom.

Jasno je da reper teško podnosi činjenicu da nemaju se*sualne odnose, a on svaku priliku koristi, kako bi opipao Mionu. Ljubio je, pa čak i grizao, a jedna scena zgrozila je javnost. Naime, iako mu je Miona skrenula pažnju na ponašanje pred kamerama, reper ju je ugledao u krevetu, pa zagnjurio glavu u njeno međunožje. I krenuo da je ljubi, dok je ona rukama držala njegovu glavu i smijala se…

Negativni komentari su se nizali, a Mioninoj porodici definitivno nije prijalo vidjeti je ovakvu. S obzirom na to da su joj na to skrenuli pažnju.

– “Fuj, ovo je odvratno”. “Ovo dozvoljava, a ne dozvoljava da je poljubi u usta”. “Kakav blam, ne zna se ko je veći od njih dvoje”. “Bljak, ne mogu se gledati više”… Bili su samo neki od komentara ispod ovog snimka.

DA LI SE OVO MARINKOVIĆ VRAĆA VELIKOM POROKU?

Pročitajte i: DA LI SE OVO MARINKOVIĆ VRAĆA VELIKOM POROKU? Odnos sa Jelenom ga je potpuno slomio, evo šta radi u rijalitiju.


Aktuelni učesnik rijalitija Ivan Marinković pred kamerama je saznao za nevjerstvo supruge Jelene Ilić, koja ga je prevarila sa cimerom Urošem Rajačićem.

Ivan se vratio poroku/ Foto: Printscreen You tube

Njih dvoje od tada ne prestaju sa burnim raspravama i iznošenjem prljavog veša iz braka, kao i na prebacivanje krivice što nisu mogli da dobiju dijete.

Jelena je Ivanu od samog početka veze prebacivala konzumiranje alkohola, zbog čega se podvrgao i liječenju na jednoj klinici. Marinković se jedno vrijeme pridržava…

Više saznajte OVDJE.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS