calendar

Četvrtak 29. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ANELI SVE ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM, EVO ŠTA JE ODLUČILA! Nova promjena sve šokirala (FOTO) PORŠELINA OTKRIVA SVE ŠTO SE GURALO POD TEPIH? Ovo je ključ svih Majinih problema! Nezapamćeno divljanje u Ljubljani: Hrvatski navijači prekinuli meč i potukli se s policijom (VIDEO) “RIJALITI TJERA DA GLEDAMO SVIJET DRUGIM OČIMA” Sofija Gačić ekskluzivno za Hype televiziju o “Imanju”: TO ĆE BITI PRAVO OSVJEŽENJE! Zrinjski primio sedam golova u dvomeču s Vitorijom i oprostio se od Evrope SMRT U DOMU POZNATE VODITELJICE! Potpuno slomljena, oglasila se potresnim riječima: “Draga moja djevojčice, hvala ti za sve…” Jelena Krunić OTKRILA RIJALITI TAJNE: Filip me uredno MUVAO pred Aleksandrom Sandra Arika isprozivala fudbalere: Glume milionere, a niko 50 eura ne vadi iz džepa Pogledajte ove scene! Olujno nevrijeme pogodilo bh. grad: Jaku kišu pratio vjetar koji je nosio sve pred sobom ZADOBIO POVREDU VRATA I U LOŠEM JE PSIHIČKOM STANJU! Evo kako izgleda Uroš Stanić nakon što je prebijen! EKSKLUZIVNO! Hype uhvatio poznatog glumca u gaćama dok se trlja (FOTO) Ovo samo u Bosni ima: Golfom “dvojkom” uletio na teren, pa prekinuo utakmicu FATIMA NIJE ROMANTIČNA, ZATO TI JANO SJEDIŠ I UŽIVAŠ U OVIM SERIJAMA, A ONA TAMAN DA PORADI! Lidija Vukićević u sedmoj deceniji pršti koliko je fatalna: Niko nije ostao ravnodušan SVE OTKRIVAMO! Dejan Dragojević bez dlake na jeziku! DAVID JE KRIV ZA RASKID MAJE I STANISLAVA Slika KAO DOKAZ: Matora ima novu djevojku?

ANITA I ANĐELO APELOVALI NA FANOVE! Šok objava, niko nije očekivao ovo!

Objavio: RHT
29/08/2024 3:40 PM

Rijaliti par sve šokirao

Anita Stanojlović ne prestaje da šokira javnost svojim postupcima! Naime, apelali su na pomoć za dječaka koji zdravstveno ugrožen. Njihov postupak je sve oduševio.

Anđelo Ranković, Anita Stanojlović Foto:ATAImages

Njih dvoje se trude da daju dobar primjer i da na što bolji način iskoriste svoju popularnost. Njih dvoje su sve iznenadili nakon što su pozvali sve preko društvenih mreža da pomognu malom Luki, dječaku kom je potrebna pomoć.

Rijaliti par sve šokirao

Nastavljamo sa našom tradicijom, s obzirom na to da su Anita i Anđelo zahtijevali da im ne kupujemo poklone, mi zajedno sa njima i u ime njihove ljubavi nastavljamo da budemo humani. Srećnih 8. mjeseci, budite nam srećni, a mi nastavljamo da usrećujemo druge zbog vas. Volimo vas – stoji u poruci fan grupe na Instagramu.

ANITA I ANĐELO APELOVALI NA FANOVE!

Podsjetimo, starleta je ranije pokušavala da zapuši usta hejterima tako što bi im ironično odbrusila da su ona i Ranković raskinuli, kako ne bi imali više šta da pričaju.

Uprkos tome što su izdržali punih sedam mjeseci u zatvorenom prostoru, te dokazali da odlično funkcionišu i napolju, nema dana da im neko ne postavi pitanje da li su uopšte zajedno i jesu li raskinuli.

BONUS VIDEO:

hypetv.rs/hypebih.ba/A.G.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS