calendar

Sreda 28. Feburar, 2023

“REKLI SU MI DA UMIREM! ŽELIM DA UĐEM U RIJALITI!” Najstrašnija ispovijest u emisiji ShowBLIZ “Želim da živim!” (VIDEO) 

Objavio: RHT
11/02/2024 8:59 AM

U novom ekskluzivnom izdanju emisije “ShowBLIZ“, naše voditeljice, novinarke i autorke, Miljana i Nevena Arsić ,ugostile su na Hype televiziji, nekadašnju rijaliti zvijezdu Tatjanu Jovančević.

FOTO: Printscreen

Tanja je kod bliznakinja potpuno ogolila dušu i ispričala detalje koje je mislila da nikad neće ugledati svjetlost dana, jer ih je zakopala duboko u sebi.

Pubika ju je upoznala u poznatom rijalitiju kao djevojku bez noge, borca koja je dobila bitku sa najtežom bolešću, ali tu nije bio kraj. Godinama kasnije, ostala je i bez dojke, a pred snimanje ove emisije napipala je promjenu i u drugoj dojci i čeka na pregled onkologa.

U emisiji ShowBLIZ, Tanja je jezikom zdrave osobe objasnila stravične detalje borbe sa kancerom, koji je metastazirao, a činilo se da mukama nema kraja.

-Strašnije mi je bilo kada sam izgubila kosu nego kada sam ostala bez noge – rekla je Tanja.

Foto: TIKTOK PRINTSCREEN

-Budući da si bila u jednom rijalitiju nakon svoje prve borbe, da li bi ponovo ušla u rijaliti nakon ove druge?

-Da, ponovo bih ušla u rijaliti – rekla je ona.

-Ja sam živa, ja sam puna života, mnogim ljudima sam pomogla, vole da me čuju i ne vjeruju šta sam sve proživjela i preživjela. Rekli su mi da umirem, ja sam još uvijek ovdje i nastavljam da se borim. – rekla je Tanja, dok je do detlja opisala kako se opraštala svoje noge:

-Da, ja sam je mazila i ljudila i pričala sa njom, opraštala sam se od nje, i sada osjećam prste i nogu, iako je nemam, a ponekad su bolovi toliko jaki da imam osjećaj kao da mi ponovo raste iz koljena – rekla je Tanja u nikad iskrenijoj, detaljnijoj i strašnijoj ispovijesti koju je ikad iko čuo.

Ispovijest Tanje Jovančević pogledajte klikom na video ispod ovog teksta:

Hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS