calendar

Subota 6. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
”SVE JE TO DOGOVOR” ŠOKANTNO! Marija Kulić RASKRINKALA TAJNI PLAN Ivana i Jelene: “To su smislili da zarade pare” ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Nećete vjerovati KOLIKO novca je Iva Grgurić pukla na estetske operacije da bi promijenila LIČNI OPIS (VIDEO) MILE KITIĆ IMAO INTIMNE ODNOSE ZA PARE Pjevač sve priznao: Za noć mi je platila 7.000 eura Imitirao i provocirao Novaka, pa dobio životnu lekciju: Razbjesnio Đokovića, zato sad šuti kao zaliven! Tužna životna priča junaka Eura: Živio na ulici i bio gladan JELENA PREVARILA IVANA MARINKOVIĆA?! Bila intimna sa cimerom, razvod u najavi! JOŠ JEDNA ŽURKA ZA PAMĆENJE! Aca Lukas dokazao zašto je kralj svog zanata! Bit će izdvojeno gotovo 100.000 KM: Grad Sarajevo nabavlja Ćiru od pedofila?! “NJEGOVU KUĆU ČUVA POLICIJA! Od koga? Od nas?” Mještanin Dubone o jezivim detaljima MASAKRA u kojem je izgubio BRATA “Roditeljima nisu dali da priđu svojoj djeci koja su nepomično ležala svuda po ulici” (VIDEO) EVO KOJI JE PJEVAČ PRODAO NAJVIŠE ULAZNICA U HRVATSKOJ! Aca Lukas na petom mjestu samo zbog ovoga, a klubove puni! Vremenska prognoza za danas: Planirajte izlet i kupanje ANĐELA JOVANOVIĆ POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Glumica blista, oduševila pratioce izgledom, evo kako izgleda u kupaćem kostimu! (VIDEO) Tragičan epilog potrage: Tijelo ženske osobe koja je nestala nakon sudara broda i čamca izvučeno iz Save DNEVNI HOROSKOP ZA 6. JULI 2024: Rakovi u gužvi, Blizance očekuje iznenadan obrt “TRUDILI SU SE DA ME MALTRETIRAJU” Gastoz iznio šokantne detalje pakla kroz koji je prošao u pritvoru, evo šta su mu sve radili Francuska nakon uspavanke, pa penal-drame ide na megdan Španiji u polufinalu

REAKCIJA ŠERIFA KONJEVIĆA ZABEZEKNULA SVE: Pojavio se SNIMAK iz restorana, čovjek mu NUDI PARE, a on ovo URADIO (VIDEO)

Objavio: RHT
21/12/2023 5:40 PM

On je zapjevao rođendansku čestitku ugostitelju jednog poznatog sarajevskog restorana

Pjevač narodne muzike Šerif Konjević  važi za “kralja bakšiša”, ali je u posljednje vrijeme sklon da odbija novac koji mu se ponudi tokom nastupa.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanuo snimak kada jedan mladić na njegovom nastupu prilazi pjevaču i lijepi mu novčanicu na čelo, nakon čega se on uvrijedio.

Vratio je novac muškarcu i rekao da on takve stvari ne dozvoljava.

Sada se pojavio snimak kada legendarni pjevač odbija velikodušni bakšiš.

Rođendanska čestitka za našeg Seju 🤗

Kada kralj Serif Konjevic čestita 65. rođendan našem Seji. Svaka čast majstore ‼️👏👏👏…#serifkonjevic #sejobrajlovic #restoranbrajlovic #brajlovicilidza #tastybrajlovic #sejinakvaliteta #sejinakuhinja #čudoneviđeno😁 #kopcas😁 #ilovefood #brajlovickitchen#birthday #celebration

Posted by Restoran Brajlovic on Sunday, May 30, 2021

On je zapjevao rođendansku čestitku ugostitelju jednog poznatog sarajevskog restorana.

U videu koji je objavljen na Fejsbuku se vidi kako Sejo Brajlović, impresioniran Šerifovom izvedbom, prilazi pjevaču s namerom da mu kao znak zahvalnosti uruči bakšiš. Međutim, Šerif je odbio da prihvati taj novac.

BONUS VIDEO:

Hypetv/Espreso.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS