calendar

Petak 9. Avgust, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JOVANA MISICA I BOGDAN SREJOVIĆ OTKRILI POL BEBE! Dugo se čuvali i krili od javnosti, a sada je otkriveno Oglasio se akter tučnjave u tramvaju: Pretukli smo ga jer je udario trudnu ženu Vaterpolisti Srbije dobili rivala u finalu: Sa Hrvatskom za olimpijsko zlato! HARIS DŽINOVIĆ TRAŽI ŽENU: Evo koje osobine MORA da ima BUDUĆA GOSPOĐA DŽINOVIĆ “MAJKA JE ČESTO MIJENJALA MUŠKARCE!” Ispovijest Bojane Pavlović “Kada me je ukrala iz doma, plakala sam da me vrati tamo” SKANDALOZNO! Evo šta je Ša uradio sa Mioninim i Stanislavovim privatnim snimkom! (HYPE PAPARAZZO) Aleksandra Nikolić ZAVRŠILA KOD LJEKARA? Obišla pola grada da pronađe LIJEK? (VIDEO) MAJI MARINKOVIĆ SE IZDEFORMISALI SILKONI U ZADNJICI! Iako se hvalila da je stavila 420 kubika u zadnjicu mora HITNO na remont MIONU I ŠA NAPALI FANOVI NA ZLATIBORU HARIS JE FRAJER, BIĆE NAM FATALNO Pjevačica odlijepila za Džinovićem, pa pljunula Melinu: Mlađa sam od nje Ovog vikenda potpuna obustava saobraćaja na glavnoj gradskoj saobraćajnici od Skenderije do Radićeve ulice ŠOK! DANICA MAKSIMOVIĆ SE SKINULA U 71. GODINI I POKAZALA ZADNJICU! Glumica šokirala sve vrelim fotkama sa jahte UČESNIK RIJALITIJA LOŠEG ZDRAVSTVENOG STANJA: HITNO MORA NA OPERACIJU! NEPRIJATELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA SE UDRUŽILI! Haos na MREŽAMA, tek kreće PAKAO! (FOTO) Majka poginula na džet skiju: Kćerke bliznakinje se zakucale u nju Cifra je nevjerovatna: Evo koliko će novca zaraditi Imane Khelif ako večeras osvoji zlato

PUKAO RASKID! Očekuje se Mionina reakcija nakon brodoloma

Objavio: RHT
09/08/2024 4:45 PM

PUKAO RASKID

Slađa Lazić se oglasila i sve iznenadila porukom

FOTO: Printscree/Zadruga

Bivša takmičarka posljednjeg rijalitija Slađa Lazić, poznatija kao Poršelina, iznenadila je svoje pratioce na Instagramu objavom šokantne poruke.

PUKAO RASKID

Mnogi su se zapitali kome su upućene njene riječi: „Ako ti prija, onda ne puštaj. Mislim, pusti ti, ako si glup

Slađa Lazić, koja je stekla popularnost učešćem u rijalitiju podijelila je sa svojim pratiocima na Instagramu poruku koja je izazvala različite reakcije. Mnogi su pretpostavili da je ova poruka upućena misterioznom muškarcu sa kojim je nedavno raskinula.

Foto: Instagram

Nakon objave ove enigmatične poruke, javnost je burno reagovala, špekulišući o tome kome je poruka namijenjena. I šta bi mogla da znači? No, Slađa Lazić nije dala nikakav dodatni komentar na ovu objavu, ostavljajući svoje pratioce u neizvijesnosti.

Inače, Poršelina je veoma je popularna na društvenim mrežama, gdje često dijeli kontroverzne i provokativne sadržaje. Njena ličnost i stavovi često su tema rasprava i intrigiraju javnost.

Društvene mreže

Nakon učešća u rijalitiju Slađa se posvetila razvoju svoje karijere na društvenim mrežama, gdje je stekla veliki broj pratilaca. Njen život van rijaliti svijeta intrigira mnoge, a objave poput ove posljednje samo doprinose interesovanju javnosti za njen život i stavove.

Svi se pitaju kako će na ovo reagovati Miona Jovanović, koja se sa Slađom družila tokom boravka u rijalitiju. Da li će joj pružiti utjehu poslije ovoga? 

Pročitajte i: Bh. meterolog Nedim Sladić: Ušli smo u još jedan toplotni val! TEMPERATURE IDU I DO 42 CELZIJUSA.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS