calendar

Četvrtak 25. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MILJANA KULIĆ RASPLAKALA SVE! Oglasila se i objavila ovu fotku javno, ne može da sakrije emocije (FOTO) Edita PRVI PUT O VEZI SESTRE INDI I ZORANA MARJANOVIĆA! Poručila samo jedno! Sarajevo ima za čim žaliti, Spartak “vile nosale”, Zrinjski poražen MINIĆ I VRELE POZE! Indi Aradinović šokirala provokativnim fotkama, Zoranu neće biti dobro kada vidi “Mojoj ženi smeta što DJEVOJCI PLJUJEM U USTA! I MUŠKARCI žele da im to radim!” Desingerica BRUTALNO za HYPE: Neka RODITELJI VASPITAVAJU DJECU! (VIDEO) Prilikom gašenja požara u Širokom Brijegu povrijeđen vatrogasac STANIJA SE UTEGLA U HELANKE, PA KRENULA DA UVIJA I MIJEŠA! (VIDEO) “FAKULTET SAM ZAVRŠILA ZBOG RODITELJA!” Pjevačica je nedavno umro otac, a evo kako je pričala o najmilijima Influenserica šokirala pratioce: Otkrila da ima samo 25 kilograma Trajektu Jadrolinije se pokvarila oba motora, 340 putnika “zarobljeno” Odsad možete ljetovati u luksuznoj vili Gorana Bregovića: No, morat ćete duboko zaroniti u džep Tomislavgrad: U rudniku boksita povrijeđena tri radnika Kristijan Golubović otkriva: Džigljavi Filip Car mi ŠALJE PORUKE na Instagram i KUKA! Filip Car PREKLINJE da se zaposli na Hype TV! “MOŽE DA ČISTI!” Dejan i Kristijan GA URNISALI?! NOVA IMENA RASKRINKANA! Darko Lazić, Stefan Karić, Voyage i Vuk Mob! Rijaliti učesnica u emisiji UŠLA u PREPISKE, pa pokazala SVE pred kamerama DŽEJLA RAMOVIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE! Važi za jednu od najljepših pjevačica, a ovo je njeno pravo lice (FOTO)

PROCURIO SNIMAK IZ STANISLAVOVOG KREVETA (FOTO)

Objavio: RHT
25/07/2024 2:00 PM

PROCURIO SNIMAK IZ STANISLAVOVOG KREVETA

Od pogleda na njegovo tijelo djevojkama popadale vilice!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Oko harizmatičnog Stanislava Krofaka podiglo se mnogo prašine u javnosti. Njegovo učešće u rijalitiju izazvalo je salve oduševljenja među čitavim auditorijumom.

Prevareni momak

Ušao je u rijaliti kao prevareni momak Mione Jovanović, a izašao kao momak Maje Marinković.

Rijaliti sezona je završena, ali je nakon toga uslijedila lavina kontroverzi oko Stanislava.

Radomir Taki Marinković, Majin otac, iznio je javno nekoliko stvari koje su dovele do brojnih špekulacija. Prvo su se pojavile tvrdnje da Maja koristi Krofaka kako bi se domogla Filipa Cara, koji živi blizu MMA borca… Na kraju se proširila čak i priča da je Maja u drugom stanju, i to sa Stanislavom.

Stanislav nije pretjerano komentarisao ove navode, ali je iznenadio čitavu javnost svojim objavama na društvenoj mreži Instagram. Pored toga što je jedan snimak posvetio Maji, nije se libio da pokaže i svoje oznojeno tijelo nakon treninga, ali ni svoju intimu.

Republika
Foto: Instagram.com/stanislav_pantera_krofak

PROCURIO SNIMAK IZ STANISLAVOVOG KREVETA

Na jednom od snimaka koji je podijelila Instagram stranica koja je bila podrška Stanislavu pod nazivom “Zauvek tvoja” može se vidjeti MMA borac u krevetu kraljevske veličine. Zadovoljno pozira i smješka se… Od pogleda na njegovo zgodno tijelo djevojkama su popadale vilice, a kome je ovaj poziv za krevet upućen, ostaje nam da saznamo.

Republika
Stanislav Krofak

Stanislav je, bez obzira na sve kontroverze, uspio da zadrži pažnju javnosti svojim javnim nastupima i objavama na društvenim mrežama. Njegova harizma i sposobnost da privuče pažnju su mu omogućili da postane jedna od najdiskutovanijih ličnosti nakon učešća u rijalitiju.

Njegov dalji život i karijera će sigurno nastaviti da budu predmet interesovanja medija i publike. Dok budućnost njegovog odnosa sa Majom ostaje sasvim neizvijesna…

Pročitajte i: Ovo je raspored nastupa svih predstavnika BiH na Olimpijskim igrama.

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS