calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TIM ZA SPAŠAVANJE IZ SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE SRBIJE PRITIČE U POMOĆ BOSNI I HERCEGOVINI po nalogu Aleksandra Vučića Maja priznala da je bila u DEPRESIJI zbog raskida sa Stanislavom: Osjećam se loše i bezvoljno! “Lažemo sami sebe” “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Vanja Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) FILIPU CARU STIGLA ZABRANA?! Šokantni detalji, sve isplivalo u javnost (FOTO) “PONIO SAM 92 METKA I PLANIRAO SAM SVE DA IH ISKORISTIM”! Dječak-ubica Kosta Kecmanović do detalja ispričao kako je planirao zločin u “Ribnikaru”! SKANDALOZNO – Isplivao Anelin PRLJAV VEŠ! OVO će je UNIŠTITI! Novak Đoković se oglasio o katastrofalnim poplavama u BiH ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Dobro sam skijao! “Mogao sam u tome uspjeti” SLAĐA PORŠELINA POSTALA PEDALINA! Ovakvo PONIŽENJE nije doživjela u svojoj rijaliti karijeri! IZ ARHIVA Izvještaj o poplavama u dolini Neretve iz 1937. godine: Voda je srušila brdo, odnesene kuće… OBEZBJEĐENJE JEDVA SAVLADALO TERZU! Neviđeni haos u rijalitiju! Lomi sve pred sobom i nasrće na učesnike! Ovo je Lejla Zalihić koja je plivala tri kilometra kroz nabujalu vodu kako bi spasila svoju kćerku Aca Lukas najavio HAOS u Nikšiću! SPECIJALNA GOŠĆA izlazi na binu, evo o kome je riječ! (VIDEO) Pogledajte kako radi Civilna zaštita Republike Srpske u Donjoj Jablanici: Spasiocu voda skoro do ramena CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači” 

PREDSEDNIČKI APARTMAN OD 300 KVADRATA ZA DAMU! ZA 4 NOĆENJA PUKLA 48.000 EVRA!

Objavio: RHT
20/03/2023 11:30 PM

Snežana Borjan, supruga srpskog golmana Milana Borjana, živi raskošnim životom i među popularnim je ličnostima na društvenim mrežama, gde ne krije koliko uživa u hedonizmu na koji ne žali novca. Ovih dana zbog poslovnih obaveza boravi u Crnoj Gori, a odseda u luksuznom apartmanu u popularnom kompleksu u kojem najviše borave oni s debelim džepom. 

Foto: Printscreen instagram

Za četiri noći u predsedničkom apartmanu u Portonovom, u kojem odsedaju uglavnom imućni stranci, izdvojila je navodno 48.000 evra, budući da jedno noćenje košta čak 12.000 evra.

“S obzirom na to da je veliki hedonista i da dinara ne štedi na sebe, iznajmila je apartman s pogledom na more od čak 300 kvadrata. Ona je jedna od retkih Srpkinja koje su boravile u tom apartmanu, jer je mahom rezervisan za ljude iz inostranstva zbog paprenih cena“, ispričao je izvor i otkrio da, iako je imala na raspolaganju čitav tim ljudi – od kuvara do batlera – ni od koga ništa nije tražila. 

“Snežana je uglavnom bila van apartmana, jer je imala sastanke. Dan joj je započinjao kafom i voćem, a za ručak je jela suši i pila ceđene sokove. Uopšte se nije bahatila, kao što to čine mnogi kada dođu u predsednički apartman. Svaki dan je trenirala, a po kompleksu je šetala u helankama, dukserici i bez grama šminke. Najviše su je fascinirali kupatilo i kada, koja je drugačija nego u bilo kom drugom hotelu. Uživala je u toplim kupkama i pogledu na more koji oduzima dah. Išla je i u spa, koji je jedan od najboljih u Evropi. Ima nekoliko sauna, slanu sobu, tursko kupatilo i džakuzi s brojnim masažerima”, otkrio je izvor koji kaže i da je popularna žena srpskog golmana svakog dana plaćala masaže kako bi se relaksirala posle napornih dana, a navodno je po masaži davala 100 evra. 

Foto: Printscreen instagram

“Po ceo dan je s nekim ljudima obilazila apartmane, a u rukama je držala veliku fasciklu s gomilom papira. S poslovnim partnerima je na engleskom komentarisala luksuzne apartmane. Rekla im je da joj se sviđaju dve vile – jedna pored Noletove kuće, a druga u blizini apartmana Janka Tipsarevića. Sve vreme ih je fotografisala, ali se nije izjasnila da li planira da kupi vilu za iznajmljivanje ili za sebe i svoju porodicu”, naveo je izvor. 

(MONDO/Informer)

BONUS VIDEO:

hypebih.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS