calendar

Četvrtak 30. Maj, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MC Stojan najavio SVADBU VIJEKA sa dvije decenije mlađom Zoranom: “Ko preživi, pričaće!” (VIDEO) Snižava holesterol i stanjuje struk: Karleušin doručak po receptu nutricioniste poznatih ŽIVOT SA DVIJE ŽENE: Šta se dešava sa povrćem koje je Sultan posadio? SPREMA SE HAPŠENJE MILE ĐUKANOVIĆA? Hrvatski mediji tvrde da je bivši predsjednik Crne Gore na “meti” tužilaštva! RASPISANA POTJERNICA ZA ANITOM!? Starleta se sve priznala “Sve je ok”: Muškarac brutalno napao Karleušu, evo kako je Jelena odreagovala CIKA I VRISKA! OBEZBJEĐENJE REAGOVALO ZBOG ANĐELA I ANITE! Šok! Nastala pometnja u Beloj kući Voditeljica usred programa progutala muhu: Jedni zgroženi, drugi joj se dive Kraljica Ranija impresionirala svojim elegantnim i upečatljivim modnim izdanjem povodom Dana nezavisnosti Jordana PJEVAČICU U DRUGOM STANJU MUŽ PREVARIO I NAPUSTIO: Tokom trudnoće joj stizali skandalozni dokazi, njegove ljubavnice joj otvorile oči! TONI BJELIĆ OTKRIO ISTINU O 15 GODINA MLAĐOJ DJEVOJCI! Niko nije očekivao ovo od njega REGIONALNO POZNATI TIKTOKER PROŽIVLJAVA HOROR: Napokon priznao šta se dešava iza kamere, život mu je uništen! STIŽU RODE! Janjuš ne sluti šta se dešava, sve je sada jasno! Starleta PRIZNALA da se čudno osjeća Bugojanci za ponos! Dvojica maturanata očitala lekciju iz humanosti i empatije: Kad si naučen da smo svi isti STANISLAV PUKAO KAO ZVEČKA! Izgubio je 10.000 eura! Kakav blam, svi mu se smiju Ivica Dačić potkačio Ognjena Amidžića: “Bio sam kod tvoje bivše žene”

Dragani drugi muškarac davao informacije o mužu: Otkrivena pozadina kraha pjevačicinog braka

Objavio: RHT
16/04/2024 7:39 PM

Pozadina kraha pjevačicinog braka

Dragana Mirković prije dvije nedjelje objavila je saopštenje u kojem je objelodanila da se razvodi od supruga Tonija Bijelića. Od tada ne prestaju da kruže informacije o krahu njihovog braka. Sada se pojavio izvor blizak pjevačici koji tvrdi da je Dragana bila ta koja je insistirala na razvodu. Dok njen suprug to uopšte nije želio:

Pozadina kraha pjevačicinog braka/ Foto: ATA

– Nama nikako nije jasno da je Dragana tek tako u društvo primila nekoga koga nije dobro ispitala i za čije namjere nije bila sigurna da su dobre. Od kada se našao u njenom društvu, taj muškarac je počeo da je filuje raznoraznim informacijama o Toniju i njegovom nevjerstvu. U jednom trenutku joj je, zamislite, čak i rekao da Toni nije bio kod kuće devet mjeseci. Ona je došla i pitala ga zašto. On se samo nasmijao i objasnio da od svih devet mjeseci je upravo ona bila ta, koja je bila na uspejšnim turnejama.

Turneje

U Australiji, u Americi, ali i na pripremama za koncert koji se dogodio u Areni. Ona bar zna da svih ovih godina svi pokušavaju da ih razvedu. Toniju ni na kraj pameti nije bio razvod. Pa, ne postoji brak bez svađa i rasprava. Hajde što je trovao Draganu. On je pokušavao da se infiltrira i među njene kolege i da i njima priča sve i svašta za Tonija. Za njega kažite sve, ali da mu osporite časnost i to da je pošten. To niko ne može da uradi – rekao je izvor.

Poznate ljubavnice

O Draganinom razvodu govorile su i pojedine javne ličnosti, posebno Jovana Jeremić koja je tvrdila da je Bijelić bio nevjeran Mirkovićevoj, kao i da zna ko su mu bile ljubavnice:

-Šta je Dragana radila u tim situacijama? Pa gdje je ona bila, pa zašto ga nije ostavila odmah? Kakvo je to ostajanje? Kakvo je to ostajanje u braku gdje te neko ne poštuje? Šta je vama tu nejasno? Šta je vas tu frapiralo? Svi smo mi znali, hajde da pričamo iskreno. Mi smo kao novinari znali da nju Toni vara posljednjih 10 godina. Mi smo svi znali, znali smo čak i sa kojima je vara.

Kombinacije

Znali smo i koja mu je kombinacija u Beogradu, koja u Beču, koja ‘vamo koja tamo… Dragani je bila sramota ta šta će selo da kaže, jer ona ima taj mentalitet… Luče iz Kasidola. To je taj seoski mentalitet. Šta će selo da kaže, da sam se ja oslobodila kad sam otišla, kamo sreće da sam ranije otišla. To je u njenom slučaju bilo, a žene koje se ne razvode zbog materijalnog su za mene mučenice. A ove koje traže, a nemaju ništa su sponzoruše – rekla je Jovana Jeremić.

BONUS VIDEO

hypebih.ba/informer.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS