calendar

Ponedeljak 28. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
Objavljena stravična prepiska maloljetnika koji je ubio policajca u Bosanskoj Krupi: “Evo moj razlog zašto napadam policiju…” DŽULIJANA ASANŽA DOČEKALA GOMILA PRISTALICA PO POVRATKU U AUSTRALIJU! Nakon više od pet godina u BRITANSKOM zatvoru i sedam godina u AZILU (VIDEO) EUROBASKET 2025. Selektor Adis Bećiragić objavio spisak za Hrvatsku: Džanan Musa predvodi “Zmajeve” Devet stvari koje žene ne žele priznati da su radile u trudnoći ISPLIVALI DETALJI HAOSA U CRIKVENICI: Filipu Caru prijeti ZATVOR, Maja mu napravila PAKAO! Nihad Alibegović i Esma Kovač na američkoj turneji: Čikago uglas pjeva “Bosnom behar probeharao”(VIDEO) SOFIJA TRUDNA SA TERZOM?! Na pomolu skandal epskih razmjera! OKRŠAJ! NASILJE NE PRESTAJE! LUKA UDARIO NA IVANA MARINKOVIĆA! Ne mogu da ih razdvoje! SKANDALOZNO (VIDEO) Otmica u Trebinju: Trojica prepriječila put advokatu i … GASTOZ PONIZIO ANĐELU PRED CIJELOM KUĆOM: U naletu bijesa joj rekao sve što misli, ona od sramote završila sa njim ZAUVIJEK! STRAVA I UŽAS Ubistvo u KPZ Mostar: Zatvorenik nožem izboden u vrat Objavljena dugoročna prognoza: Miholjsko ljeto se nastavlja, temperature i do 26 stepeni Dnevni horoskop za ponedjeljak, 28. oktobar 2024: Ovan ni slučajno da rizikuje, Lava čeka iznenađenje, Strijelca dan pun iskušenja, a vas? Vanna objavila slike bez filtera, Nina Badrić odmah reagovala i pohvalila mačku “Imale smo JAKO TEŠKO DJETINJSTVO!” INDI O ŽESTOKOM SUKOBU SA SESTROM EDITOM: “Ne znam da li mi je oprostila, ali sigurno mi nije zaboravila!” (VIDEO) Kako da zadovoljite stariju damu?

POVRIJEĐEN STANISLAV! Brutalna tučnjava ostavili trag na glavi! Pokazao unakaženo lice!(FOTO)

Objavio: RHT
25/10/2024 11:45 AM

POVRIJEĐEN STANISLAV

Pantera je na društvenim mrežama pokazao svoje unakaženo lice!

POVRIJEĐEN STANISLAV / Foto: Youtube.com/Zadruga Official/Republika

Foto: Youtube.com/Zadruga Official/Republika

Stanislav Krofak, poznatiji kao popularni Pantera, privukao je veliku pažnju javnosti svojim učešćem u rijaliti programu. Iako je ušao kao bivši momak Mione Jovanović, zahvaljujući svojoj iskrenosti i neposrednosti, uspio je da osvoji simpatije gledalaca. Kao i zauzme visoko četvrto mjesto u prošlosezonskoj finalnoj večeri.

Težak životni put

Krofakova životna priča otkriva njegovu izuzetnu posvećenost i vrijedan rad. Sa samo 18 godina došao je u Zagreb sa putnom torbom, spavao je na terasi jednog kafića i počeo je raditi. Danas, sa 35 godina, ima svoju firmu, devet kombija i sopstvenu kuću. Njegova upornost i odlučnost su ga doveli do uspjeha, a njegov put od selidbe do ostvarenja poslovnih ciljeva inspiracija je mnogima.

Pored uspjeha u poslu, Krofak je i nekadašnji MMA borac koji izuzetno drži do svoje fizičke spreme i izgleda. Redovno trenira i brine o svom tijelu, što je postala njegova životna filozofija.

Nedavno je Stanislav ponovo operisao nos, a za operaciju se odlučio kod doktora preporučenog od strane Maje Marinković. Tokom gostovanja u emisiji “Narod pita” Maja je otkrila da ju je Krofak iznenadio svojim cjenjkanjem oko cijene intervencije. Ipak, operacija je prošla uspješno, a Krofak je putem Instagrama podijelio vijest o rješenju svog problema i oporavku.

Nakon što je nedavna vijest o ponovnom ljubavnom odnosu između Maje i Filipa Cara uzburkala javnost, mnogi su željeli da čuju mišljenje Stanislava. On se oglasio i dao svoj sud o njihovoj romansi, ali se takođe osvrnuo i na svoj odnos sa Majom.

Izjavio je da nema ništa protiv toga što su Maja i Filip ponovo zajedno, te da mu je drago ako su srećni. Takođe, otkrio je da nije sumnjao u vjernost Maje dok su bili u vezi. Ističući da je bio upućen u sve pozive i poruke, te da mu je Maja sve pokazivala.

POVRIJEĐEN STANISLAV

Jedna od zanimljivih činjenica koja je privukla pažnju javnosti jeste brzina kojom je Maja prešla iz veze sa Stanislavom u vezu s Filipom. Ova brza tranzicija izazvala je nagađanja i komentare, ali Stanislav je istakao da nema sumnje da je Maja bila s Filipom. Tvrdeći da je bio upućen u sve detalje njihovog kontakta.

– Mi smo završili nas odnos, nemam ništa protiv toga. Drago mi je ako su oni srećni – rekao je Stanislav.

A potom je priznao da li sumnja da su njih dvoje bili u kontaktu i dok je on bio u ljubavnoj romansi sa Majom.

– Ne sumnjam da je bila s njim jer sam ja bio upućen u sve pozive i poruke. Sve mi je pokazivala – rekao je Stanislav za srbijanske medije.

Međutim, Maja je nakon ove izjave, po svemu sudeći, okončala svoju vezu sa Carem, a Stanislav je završio sa povredama. O tome je obavijestio svoje pratioce putem društvene mreže Instagram.

Republika
Stanislav

– Puče – napisao je Stanislav.

Mnogi se pitaju da li ova njegova povreda ima veze sa starletom, s obzirom na to da je Maja poznata po svojim vaspitnim mjerama. Međutim, po svemu sudeći, povreda je nastala na treningu, sudeći po ambijentu.

Stanislav je svojom iskrenošću, posvećenošću i borbenim duhom osvojio srca mnogih. Njegova životna priča predstavlja inspiraciju za sve one koji teže ka ostvarenju svojih snova i ciljeva.

Pročitajte i: Dnevni horoskop za petak, 25. oktobar 2024: Vage da se posvete porodici, Rakovi miljenici suprotnog spola, Strijelac brani svoje stavove, a Vi?

BONUS VIDEO:

(Republika/hypebih.ba/G. Š.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS