calendar

Utorak 23. Jul, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Spartak predstavio Sarajevo: Bogata historija i nacionalni ponos, jedan igrač posebno opasan NE PROLAZI TUGA ZA BRATOM! Evo šta je Janjuš sada URADIO, a onda je sve iznenadio (FOTO) Hari Varešanović pred spektakl ispod Starog mosta: Ima jedna tajna koju mnogi ne znaju… RAZVODI U ZAPADNOJ HERCEGOVINI Ljubuški prednjači sa više od 50 posto od ukupnog broja razvoda, najmanje u Posušju “Bio sam ZATROVAN SVOJIM ŽIVOTOM I TIM ODNOSOM! Hvala Bogu što sa njom NEMAM DJECU!” Koliko se Dejan Dragojević KAJE zbog LOŠIH ODNOSA SA PORODICOM i svega sa DALILOM (VIDEO) CAR NE MOŽE DA IZDRŽAVA DIJETE?! Nema posao, samo se kocka?! Jana Memi sasula sve u lice: Kosu ću ti iščupat! Ti nas zavađaš! David Dragojević smuvao Maju Marinković? Dejan EKSKLUZIVNO o novoj SNAHI! Ovo su pravila u seksu koja se apsolutno moraju poštovati MUP RS-a uvodi novu praksu za saobraćajne kazne Bosanac kupio kuću u Njemačkoj za 3.500 eura i u njoj našao blago! (VIDEO) RASTALI SE MILE I MEČE: Inspektori došli po životinju ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Arnel otkrio sve o svojim povredama: SVE IDE NA OBRAZ MEMI! “Pamtim, pa vratim” BALI BEG RAZOČARAO! Fotografije u kupaćem kostimu razočarale žene širom svijeta! Poslije ženidbe se totalno zapustio?! JANJUŠEVIM DOMOM ODZVANJAJU JAUCI I PLAČ: Sve bih dao da si tu PRVO OGLAŠAVANJE MILJANE KULIĆ NAKON NAPUŠTANJA RIJALITIJA! Otkrila zašto je pobjegla!

POTVRĐENE LIJEPE VIJESTI IZ DOMA ŠA! OTKRIVAMO I KOJE IME SU ODABRALI ZA BEBU!

Objavio: RHT
23/07/2024 1:59 PM

POTVRĐENE VIJESTI IZ DOMA ŠA

Jedan od najinteresantnijih parova koje je iznjedrio posljednji rijaliti svakako su Nenad Aleksić Ša Miona Jovanović.

POTVRĐENE VIJESTI IZ DOMA ŠA / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

POTVRĐENE VIJESTI IZ DOMA ŠA / Foto: Antonio Ahel/ATAImages

POTVRĐENE VIJESTI IZ DOMA ŠA

Nenad su iz “Republike” kontaktirali povodom njegovog preseljenja u Zemun i početka zajedničkog života sa Mionom, a on im je otkrio divne vijesti. Naime, Ša je postao stric još jednom dječaku.

– Mama i bebac su dobro, dočekali smo Nikolu! – rekao je reper vidno emotivan.

Potom je otkrio da je upravo krenuo kod brata, kako bi mu i lično čestitao.

Ime Nikola je od najranije prošlosti nosilo nekoliko papa, ruskih careva, kraljeva, prinčeva, vojskovođa i veliki broj drugih velikaša. Ime Nikola (grč. Νικόλαος) vodi porijeklo od grčke riječi niko, a kako ona znači pobjeda, Nikola bi moglo da se prevede kao “pobjednik”. Odnosno, “onaj koji donosi pobjedu”. 

Po svemu sudeći, život će im biti uljepšan još jednom bebicom koji će imati prilike da vole i ljuljaju.

Postao stric

Podsjećamo, rijaliti svijet je prije dvije godine takođe slavio kada je Veliki šef u programu uživo saopštio Aleksiću da je postao stric jednom malog Stefana.

– Dragi Ša, želimo od srca da ti čestitamo, u toku noći dobio si bratanca. Postao si ujak jednom Stefanu. I Stefan i njegova mama se dobro osjećaju i sve je u najboljem redu – glasilo je pismo.

– Hvala mnogo… – rekao je Ša.

Takmičari su ga tada podigli i počeli da skandiraju, a Ša je počeo da plače od sreće. Nakon toga su svi prišli da mu čestitaju.

Pročitajte i: ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Sultan želi zadržati Janu: Uzeo joj telefon i odveo je na izlet! IMA DOVOLJNO VREMENA DA JOJ OGADI MEMU.

Čitajte Hypebih.ba

Čitajte Hypebih.ba i Hypetv.rs, koji je najbrži portal u Srbiji i regionu – sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vijestima.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV.

BONUS VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS