calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
I dalje obustavljen saobraćaj od Jablanice prema Mostaru U EMISIJI PUŠTEN EKSPLICITNI SNIMAK SA RIJALITI UČESNICOM IZ KROFAKOVOG KREVETA! Stanislav je BRUTALNO ponizio “Ona je bila kratka afera, ništa više” S NJOM je PREVARIO djevojku Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” objavila adrese punktova za prikupljanje pomoći u Sarajevu, Mostaru, Bihaću i Travniku Stravični detalji kataklizme u Jablanici: Među nastradalima i 29-godišnja trudnica Dnevni horoskop za 5. oktobar 2024: Rakovima se danas ne radi, Blizancima se smiješi nova ljubav Fato sve znam, prelaziš granice! Malo da skuham nešto, da me ne bi tračala Horor snimak sa društvenih mreža: Skočio sa balkona, sve je snimljeno (VIDEO) Filip Car: Šu*ci ako ste mislili da sam propao, varate se! Imam poruku za vas, mnogo sam dobar i ide me na svim poljima! Pokrenuta peticija: Sredstva za javni doček Nove godine u Sarajevu preusmjeriti ka poplavljenim područjima Jana navija za treću ženu: Treba nam neko da cijepa drva! Fatima ljutito izašla! Ispovijest Muhameda Begovića ledi krv u žilama: Sin je išao iza mene, odjednom ga je odnio veliki val Fatima napala udvarača! Halo, nisam ja tamo neka seljanka! Ja sam poznata i poštena! Apel sveštenika kod Jablanice: Trebaju nam voda i lijekovi SAMIR RAMOVIĆ ZBOG KOMPLIKACIJA PONOVO PRIMLJEN U BOLNICU! Konzilijum ljekara donio odluku! “Sljedeća dva mjeseca su kritična” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DIJELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog liječenja…!” Je li i kamenolom iznad Donje Jablanice doprinio katastrofi?

POPLAVILA ŠIMANOVCE SUZAMA! Anđela plače zbog plišane igračke, Bojana najavila VERBALNI PAKAO svim cimerima! (VIDEO)

Objavio: RHT
30/11/2023 6:00 PM

Nakon sukoba sa Anitom Stanojlović, Bojana Pavlović sjela je sa Anđelom Šparavalo, koja je plakala zbog plišane igračke, te ju je ona sve vrijeme tješila.

Sinoć plačem zbog svega, nije mi dobro, čekam tebe, katastrofa mi je bilo. Ustajem, dolazio neko mom krevetu, prilazio. Kaže Slađa: “Šta je ovo?”, ja joj govorim da ne znam…Zaboli me što je šminku razlomila, ali kada sam to vidjela nije mi bilo dobro, razumiješ?! Ja volim plišane igračke, spavam sa tim, meni su to mama i tata poslali da znam da su tu, sada ni to nemam. Značila mi je ta igračka, kao da su oni tu i ti dolaziš da mi rasjcepaš to – plakala je Anđela.

Verbalno ću im svima je**ti mamu, neće znati gdje udaraju. Vjeruj mi. Ti ako znaš da nešto nisi, demantuj – rekla je Bojana.

Ja kažem, oni kažu: “Jeste, jeste” – rekla je Šparavalo.

-Kakav ološ od ljudi brate…Samo joj nemoj prilaziti – rekla je Bojana.

Da, bilo je to, uzela sam, jesam, rekla sam. Neću uopšte da joj prilazim – pravdala se Anđela.

Bude li te verbalno dirala, verbalno joj vrati, ovo ostalo stvari i to, ne, ona je ta koja je klošarka. Ja sam najviše poludjela zbog te pande. Ona ne može verbalno sa ljudima da izađe na kraj, ona hoće problem – rekla je Bojana.

BONUS VIDEO:

Hypetv/ Pink.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS