calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
CRNA SUBOTA Poginuo radnik rudnika u Omarskoj! Iz rijeke Željeznice na Ilidži izvučeno tijelo žene ALEKSANDRA NIKOLIĆ APELUJE ZA POMOĆ NASTRADALIM U POPLAVAMA U BIH! “Zajedno smo jači”  ŽIVOT SA DVIJE ŽENE Elmedin: Hejteri kažu da nemam snage, a sam oborim drvo i izrežem ga! “SVE DOKUMENTOVANO” Lejla Zalihić o borbi za život: Muž i kćerka su živi, svekrvu još nisu našli Jala Brat posjetio punkt Crvenog križa u Vogošći: Pozvao sve da pomognu nastradalim u poplavama “U filmu ‘Stravično’ naći će se PJESMA KOJU SAM NAPISAO PRIJE 35 GODINA!” Aca Lukas otkrio DIO IZNENAĐENJA koje vas očekuje! (VIDEO) “MC STOJAN I JA NISMO ZAJEDNO, NITI ĆEMO BITI!” Zorana Mićanović otkrila svoj ljubavni status, pa stavila tačku na špekulacije! Evo šta je rekla o reperu! Ispovijest vozača kamiona koji je preživio odron: Sve se odigralo u nekoliko sekundi, cesta ispred mene je nestala MILJANA NAJAVILA HAOS! Planira NAPAD na Sofiju? Isplivao VIDEO! Marija Šerifović otkazala koncert u Sarajevu za 28. decembar: Nije vrijeme za pjevanje dok neko pati Poplave u BiH: Žrtve sve brojnije, ali i pitanja Amra Jahić, supruga imama iz Donje Jablanice: Plivala sam sa djetetom do munare, tamo više nema života MIONA I GASTOZ UHVAĆENI NA DJELU! Najveća izdaja u historiji rijalitija, Ša divlja po Bijeloj kući! Donja Jablanica: ‘Istrčao sam vani, a samo se čuje jauk i vapaj u mraku …’ EKSKLUZIVNO: ŽIVOTNA PRIČA IZ BUTUROVIĆ POLJA: Majka plivala tri kilometra za kćerkom koju je odnijela poplava i spasila je! SADA SU NA SIGURNOM JANJUŠ POSLAO ANELI ŠIFRIRANU PORUKU U RIJALITI?! Sve uradio u strogoj TAJNOSTI, mislio je da se NEĆE SAZNATI!

JANJUŠ REAGOVAO NA INFORMACIJE IZ SPOLJNJEG SVIJETA! ŠOK SCENE U RIJALITIJU! Muka mu je od Aneli i Asmina, ne može da dođe sebi

Objavio: RHT
21/05/2024 7:00 PM

Pometnja u Bijeloj kući

Marku Janjuševiću Janjušu se sve smučiulo, muka mu je od bivše djevojke! Rijaliti učesnik nakon što je imao prilike da čuje raspravu Asmina Duržića i Aneli Ahmić, ne može da se opravi.

Foto: youtube/printscreen TV PINK
Foto: youtube/printscreen TV PINK

Janjušević je uznemiren i zgrožen, ne može sebi da oprosti što je starletu shvatio ozbiljno. Naime, on se osamio sa cimerom pa je počeo da mu se jada.

Pometnja u Bijeloj kući

– Vidje li ti onaj razgovor, oni i jesu jednu za drugo, to nije moj svijet. Nek uzmu šta žele, ali ta relacija, kakav ti je momak kada sam ja najgori, a taj kojem šalješ pi*ku pa je on pušta. Mene je ona zanimala, a sada me ne zanima, neka me mane sa njenim pričama niti da priča o meni, a on ne da laže, laže za sve pare! Mene je sramota što sam ono slušao, ne mogu da vjerujem da sam dio toga. Slao sam i ja ku*ac, pa ga niko nije izbacio, nego baš njenu sliku pustili – rekao je Janjuš, pa je dodao:

Daleko im lijepa kuća! Mene glava zaboljela od onih gluposti. Ne znam kako ih nije sramota, evo mene je blam umjesto njih. Kako se ja obrukam, to niko ne može. Stvarno sam ispao magarac. Nema dalje! Barem sam bio iskren, pa se ne kajem – zaključio je on.

U Bijeloj kući je nakon suočavanja Aneli i Asmina nastao opšti haos. Rijaliti učesnici su zgroženi njihovom raspravom. Lepi Mića tvrdi da je Janjuš ispao budala i da ga je starleta namagarčila.

BONUS VIDEO:

hypebih.ba/hypetv.rs/O.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS